Professorat

Joan Achon

Joan Achon

Professor del Grau en Disseny

Sóc el Joan Achon, autòcton de Barcelona i nascut a principis dels 80. Bola de Drac, Willow, Star Wars i Penguin Adventure van modelar el meu ADN des de ben petit i em van vincular al món audiovisual de per vida.

Sempre vinculat a les arts plàstiques, vaig anar formant-me en els camps del disseny, l’animació, el 3D, la interacció i el storytelling.

De la mà dels meus socis i companys de fatigues, vaig fundar, just en acabar la universitat, l’estudi de disseny i animació Els Altres. Amb el temps, i veient que la vida m’anava brindant nous reptes i oportunitats, vaig fundar, juntament amb nous i vells socis, l’estudi The Ohters.

A The Others, ens agrada definir-nos com un estudi global, amb una clara vocació multidimensional i multidisciplinari, on utilitzem el disseny i els motion graphics per ajudar a marques, institucions, empreses i amics a desenvolupar qualsevol mena d’idea, projecte o requisit creatiu que puguin arribar a necessitar.

M'apassiona conèixer què es cou en les ments dels joves creatius de la ciutat de Barcelona i és per això que des de fa més de 8 anys combino la meva activitat professional amb el món de la docència.