Professorat

guió expele

Guim Espelt Estopà

Investigador a Elisava Research

Dissenyador, investigador a través del disseny d’aspectes socio-culturals i relacionats amb la ficció. Té estudis en Enginyeria Tècnica en Disseny Industrial (Elisava, 2005), Graduat Superior en Disseny (UPC, 2008), i màsters en Art, Arquitectura, Disseny i Escenificació (FPC, 2007) i de Recerca en Art i Disseny (EINA, 2016).

Ha col·laborat amb Studio Suppanen, TACP Architects, Apparatu, a més de realitzar varis projectes per compte propi. Pel Museu del Disseny de Barcelona ha treballat al Centre de Documentació, així com també co-elaborat els tallers educatius referents a la col·lecció de disseny industrial i ha comissariat el cicle de cinema “Disseny, càmera, acció!”. És també col·laborador de la revista d’arquitectura, espai públic i disseny Diagonal, i ha estat membre de la junta directiva d’ADI-FAD (2012-2017).

Actualment està realitzant el Doctorat en Filosofia sobre les relacions entre el disseny-ficció i el disseny per a la innovació social, a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Forma part del grup de recerca Futures Now d’ELISAVA Research, i és Managing Editor de Temes de Disseny.