Professorat

pilar_mellado

Dra. Pilar Mellado

Professora de l'Àrea d'Expressió Gràfica al Grau en Enginyeria de Disseny Industrial 
Coordinadora del Programa d'Estudis Simultanis i de TFG

Doctora, per la Universitat Politècnica de València en el programa de doctorat en Disseny, Fabricació i Gestió de Projectes Industrials.
Màster Oficial en Enginyeria del Disseny, per la UPV.
Enginyeria Tècnica en Disseny Industrial, per la UPV.

Professora en el Grau d'Enginyeria de Disseny Industrial. Titulada en Delineació Industrial, i posteriorment diplomada en Enginyeria Tècnica en Disseny Industrial per la Universitat Politècnica de València, on temps després va cursar el Màster Universitari en Enginyeria del Disseny, en l'especialitat de Producte, que li va donar pas a realitzar la seva tesi doctoral al programa de Doctorat en Disseny, Fabricació i Gestió de Projectes Industrials de la mateixa universitat, la qual va finalitzar el desembre de 2015. De manera paral·lela ha treballat en el sector de la indústria privada, ampliant els seus coneixements en planimetria i Dibuix Assistit per Ordinador mitjançant eines com SolidWorks o l'archiconegut AutoCad. En empreses com Future Fibres Rigging Systems S.L o Power Electronics S.L. Etapa en la qual també va realitzar el Màster en Prevenció de Riscos Laborals, en l'especialitat de Seguretat en la Indústria.

Especialista en dibuix tècnic, anàlisi i estètica del producte, amant del Disseny Emocional i el camp de la Interacció, és professora d'ELISAVA des de setembre de 2016 en diverses assignatures de l'àrea de Projectes i la de Desenvolupament de Producte, a més de col·laborar en el Màster en Disseny i Desenvolupament de Producte dirigit per Josep Puig i Cabeza. Tasca que compagina amb les seves col·laboracions en diferents revistes en l'àmbit nacional com Experimenta, Room Diseño, Revista per a l'Estudi del Moble (Barcelona), i Duplex (València), a més d'amb l'edició de la tesi doctoral, “Pedro Miralles Claver: análisis y estudio de su trayectoria profesional”, en format llibre.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies