Professorat

ricardo_guasch

Dr. Ricardo Guasch Ceballos

Director de Màsters i Postgraus de Disseny de l’Espai Interior

Codirector del Màster en Disseny de l’Espai Interior des de 2005.
Coordinador d’Àrea de Màsters d’Elisava des de 2014.
Fundador i Director de l’estudi GS Arquitectura
És Doctor en Arquitectura per la UPC (2011), i arquitecte per la UPM (1985)

És director del Màster en Disseny d'Interiors per a Hotels, Bars i Restaurants; Director del Postgrau en Disseny de l'Espai de Treball i del Màster en Disseny de l'Espai Interior; Coordinador d'àrea de màsters a ELISAVA; i tutor de TFG. És membre de l'equip responsable de la línia d'investigació "Decoding Wellness" d'ELISAVA. Va ser Director Acadèmic d'ELISAVA entre 2011 i 2014.

Va ser Professor associat a l'ETSAV-UPC, al Departament de Composició Arquitectònica, entre 1993 i 2011; i Becari FPI pel Centre Superior d'Investigacions Científiques (Cesicat) entre 1989 i 1993.

Ha exercit la professió de l'arquitectura des de 1982. Inicialment en col·laboració amb altres arquitectes. El 1998 va fundar l'estudi GS Arquitectura on es desenvolupen treballs d'obra nova i reforma en els àmbits d'equipament, habitatge, oficines, interiorisme, i rehabilitació. El conjunt de l'obra, més de 100 projectes desenvolupats i unes 70 obres construïdes fins avui dia, es pot consultar al web www ricardoguasch.com.

Ha publicat diversos textos sobre concepció moderna de l'espai, espai de treball i habitatge. destaquen: "Indeterminación, complementación, apropiación. Notas sobre la adaptación funcional del interior habitado" (Temes de Disseny nº 30); i "Espacio fluido versus espacio sistemático" (edicions UPC), així com les aportacions  on line “Los límites de la oficina”. T18 Digital Architecture Magazine, nº21 http://www.t18magazine.com/. 2017, i “The Office Works”. Inner. The Interior Architecture Magazine, http://www.innermagazine.org/. Text traduït al castellà al blog http://dedt.elisava.net/.2015, i al  núm. 5 de la revista Distrito Oficina.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies