Professorat

ricardo_guasch

Dr. Ricardo Guasch Ceballos

Director del Màster d’Interior per a Hotels, Bars i Restaurants
Director del Postgrau en Disseny de l'Espai Interior. Espais de Treball

Codirector del Màster en Disseny de l’Espai Interior des de 2005.
Coordinador d’Àrea de Màsters d’Elisava des de 2014.
Fundador i Director de l’estudi GS Arquitectura
És Doctor en Arquitectura per la UPC (2011), i arquitecte per la UPM (1985)

És director del Màster en Disseny d'Interiors per a Hotels, Bars i Restaurants; Director del Postgrau en Disseny de l'Espai de Treball i del Màster en Disseny de l'Espai Interior; Coordinador d'àrea de màsters a ELISAVA; i tutor de TFG. És membre de l'equip responsable de la línia d'investigació "Decoding Wellness" d'ELISAVA. Va ser Director Acadèmic d'ELISAVA entre 2011 i 2014.

Va ser Professor associat a l'ETSAV-UPC, al Departament de Composició Arquitectònica, entre 1993 i 2011; i Becari FPI pel Centre Superior d'Investigacions Científiques (Cesicat) entre 1989 i 1993.

Ha exercit la professió de l'arquitectura des de 1982. Inicialment en col·laboració amb altres arquitectes. El 1998 va fundar l'estudi GS Arquitectura on es desenvolupen treballs d'obra nova i reforma en els àmbits d'equipament, habitatge, oficines, interiorisme, i rehabilitació. El conjunt de l'obra, més de 100 projectes desenvolupats i unes 70 obres construïdes fins avui dia, es pot consultar al web www ricardoguasch.com.

Ha publicat diversos textos sobre concepció moderna de l'espai, espai de treball i habitatge. destaquen: "Indeterminación, complementación, apropiación. Notas sobre la adaptación funcional del interior habitado" (Temes de Disseny nº 30); i "Espacio fluido versus espacio sistemático" (edicions UPC), així com les aportacions  on line “Los límites de la oficina”. T18 Digital Architecture Magazine, nº21 http://www.t18magazine.com/. 2017, i “The Office Works”. Inner. The Interior Architecture Magazine, http://www.innermagazine.org/. Text traduït al castellà al blog http://dedt.elisava.net/.2015, i al  núm. 5 de la revista Distrito Oficina.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies