Professorat

rafael-pozo-ok.png

Dr. Rafael Pozo

Coordinador del Postgrau Mention in Research (ISEC Lisboa)

Professor àrea de Màster i Postgraus
Director de la indústria gràfica Ediciones CPG i del segell editorial EdCPG.
Tècnic expert d'UNE Normalización Española - CTN 54 Industrias gráficas FEIGRAF. ISO Standards - TC 130 Graphic Technology.
Director de Recerca TGRAF Centre Internacional d'Estudis i Recerca en Tecnologia Gràfica i Comunicació Científica de l'ISEC de Lisboa - Portugal.
Doctor en Comunicació - UPF Universitat Pompeu Fabra. Especialitat en Disseny de Comunicació Científica
Màster en Tecnologies Gràfiques
Màster Universitari Disseny i Comunicació

Rafael Pozo Puértolas és doctor en Comunicació - UPF Universitat Pompeu Fabra. Especialitat en Disseny de Comunicació Científica, és coordinador del Programa Mention in Research que es realitza a Elisava en col·laboració amb TGRAF ISEC Lisboa Portugal. Un programa de formació predoctoral que es focalitza en la recerca aplicada en disseny.

En l'àmbit professional compta amb una dilatada experiència com a dissenyador gràfic vinculada a la indústria gràfica i la producció industrial del llibre imprès. És autor de nombrosos llibres, articles i assaigs tècnics. Actualment dirigeix l'edició de continguts del segell editorial EdCPG. Soci fundador de la indústria gràfica Ediciones CPG, col·labora a nivell nacional amb la UNE Normalización Española - CTN 54 Industrias gráficas (FEIGRAF) com a tècnic expert en normalització ISO (ISO Standards - TC 130 Graphic Technology).

En l'àmbit docent imparteix classes a: el Grau en Disseny a ELISAVA; Màster en Edició UPF Barcelona School of Management Universitat Pompeu Fabra; i l'ISEC Lisboa - Institut Superior d'Educació i Ciències Lisboa, entre altres escoles. Actualment també dirigeix des de Barcelona el Centre Internacional d'Estudis i Recerca en Tecnologia Gràfica i Comunicació Científica. TGRAF ISEC de Lisboa - Portugal.

Les seves publicacions es referencien a:
www.orcid.org/0000-0002-3772-4091

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies