Professorat

 Juan Crespo

Dr. Juan Crespo

Cap de l'Àrea de Ciència i Tecnologia

Professor del Grau en Enginyeria Industrial
Líder de Recerca en Design & Living Systems d'Elisava Research

Intento combinar la ciència i l'enginyeria amb el disseny i els sistemes vius. M'agrada molt la idea de connectar de manera transdisciplinar aquestes àrees de coneixement, i projectar des d'una posició de nexe, potser com un perfil de bioinventor.

En investigacions prèvies vaig aprofundir en els teixits artificials vius (cèl·lules-scaffold-estimulació) en el marc de la medicina regenerativa, tractant de generar teixit viu que pogués suplantar o estimular la regeneració d'altres danyats. Durant el procés vaig obtenir la patent d'un dispositiu que ajudava a madurar aquest tipus de teixits cardíacs (OEPM M.D.U. 201.630.561).

El meu interès ara se centra a investigar i reflexionar sobre el futur de la relació entre el viu i l'inert. Com l'enginyeria integrarà als sistemes vius com a component, i com el disseny projectarà les seves aplicacions per a la societat. La meva tasca a Elisava se centra a avançar en la línia d'investigació Design & Living Systems i fer transcendir aquest coneixement a l'aula, utilitzant el disseny i els sistemes vius amb una nova metodologia projectual i docent.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies