Professorat

Joan Gómez

Dr. Joan Gómez

Professor del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial

Doctor per la Universitat Politècnica de Catalunya
Màster universitari en Aplicacions i Gestió de l’Enginyeria de Telecomunicació (UPC)
Enginyer de Telecomunicació (UPC)

El Dr. Joan Gómez és Enginyer de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), on també va estudiar el Màster universitari en Aplicacions i Gestió de l’Enginyeria de Telecomunicacions (MASTEAM) i posteriorment va realitzar la seva tesi doctoral en el marc del programa de doctorat del Departament d’Enginyeria Electrònica.

Després d’obtenir el títol de Doctor cum laude va seguir treballant com a investigador associat al grup d’Instrumentació, Sensors i Interfícies de la UPC en temes relacionats amb el seu camp d’investigació, la instrumentació biomèdica no invasiva per la detecció i seguiment de malalties cardiovasculars. En aquesta línia de treball ha participat en projectes d’I+D+i finançats en convocatòries públiques competitives com Home Health Care H3C (TEC2009-13022) o Cardiovascular Scale (2016 PROD 00014) i ha realitzat diverses publicacions com a primer autor en revistes científiques indexades i congressos notables, a més de ser coautor de diverses patents internacionals.

Especialista en el disseny d’electrònica analògica, també té experiència com a programador java i com a docent a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Des del 2016, el Dr. Joan Gómez és professor d’ELISAVA, coordinador de diverses assignatures de ciències i tecnologia i responsable del Laboratori d’Electrònica i Interacció.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies