Professorat

Cristina Taverner

Cristina Taverner

Àrea Relacions Acadèmia – Empreses

Fundadora de l’estudi Taverner Design. Consultoria de disseny
Professora del Grau en Disseny, Màster i Study Abroad
Tutora de TFG

Bachelor in Arts, Universitat de Southampton (UK) & Disseny de Producte per l'Escola Universitària de Disseny i Enginyeria ELISAVA, Màster en Disseny de Producte per la UPC, Postgrau en Directius IESE-Harvard, Postgrau en Investigació i Gestió de Disseny per ISEC, Portugal.

Fundadora de Taverner Studio de consultoria de disseny des de 2008. Cofundadora de l'estudi de disseny Magma Design el 1996, ha desenvolupat la seva carrera com a dissenyadora - consultora mitjançant la col·laboració i desenvolupament de projectes pluridisciplinaris amb empreses com Antonio Puig, Renfe, Repsol i Werfen Group, HP, entre d'altres.

A ELISAVA està exercint des de 1996 com a professora de disseny a especialitats com la innovació, la gestió, el producte i el packaging, tant a grau com a màster. Tutora de TFG. Coordinadora de Practiques curriculars.

Tutora i Manager de diferents workshops amb Empreses com GB Foods, Danone, B.Braun, Phillips Design -Home-, impressora 3D d'aliments-FOODINI, etc. actualment exerceix com a Coordinadora Acadèmica de Relació amb Empreses mantenint la relació entre l'acadèmia i l'entorn empresarial de Barcelona.

El 2017 s'incorpora com a investigadora col·laboradora en el Centre TGRAF ISEC Lisboa. Centre Internacional d'Estudis i Recerca en Tecnologia Gràfica i Comunicació Científica de l'ISEC Lisboa.