Professorat

Cristina Noguer

Cristina Noguer

Professora del Màster en Disseny mitjançant Nous Materials

Cristina Noguer (Girona, Espanya, 1982) té un MFA en Disseny d'Interiors per Parsons, The New School a Nova York; un B.Sc. en Enginyeria de Disseny Industrial (B.Sc.) de la Universitat de Napier, Edimburg, Escòcia; i un B.Sc. en Desenvolupament de Producte de l'Escola Politècnica Superior, Girona, Espanya. Va treballar durant diversos anys entre l'Índia, Xile i Nova York en projectes de disseny social i educatiu.

El 2014, la Cristina es va incorporar a Puig, empresa multinacional d'articles de luxe per posar en marxa el Departament d'Ideació. Durant cinc anys, va desenvolupar diverses publicacions sobre materials i tecnologies per a productes i retail. A més, va construir la primera biblioteca de materials i sala d'exposició de materials interns. Finalment, Cristina va crear IdeationLab, un Fablab intern amb una xarxa de professionals: codificadors, tecnòlegs, teòrics, investigadors, creatius, realitzadors, dissenyadors, fotògrafs i il·lustradors que van ajudar a albirar el futur de la indústria de la perfumeria.

Actualment treballa com a creativa multidisciplinària independent, cosa que li permet tenir una visió més àmplia per crear un model de negoci basat en valors, empatia, veritat i abundància, posant la investigació i la innovació al servei de la terra, les plantes i tots els éssers vius.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies