Professorat

carmen-malvar-professorat.png

Carmen Malvar

Directora del Màster en Disseny de l'Espai Comercial: Retail Design 

Llicenciada en Interiors per l’Escola d’art ‘Maestro Mateo School of Art and Crafts’ a Espanya i Llicenciada en Arquitectura amb honors pel ‘Pratt Institute School of Architecture’. Fundadora i gerent d’Atelier Malvar + Tusch .Llc a Nova York, especialitzat en disseny i consultoria de marques.

Ha estat part de l’estudi d’Arquitectura com a arquitecte en cap d’un dels equips de la marca Zara (Inditex), conceptualitzant per a aquesta marca nous prototips de botigues per ser implementats mundialment amb un equip d’expertes. Ella ha participat també en la globalització de diferents marques com Camper (Companyia de Sabates), Mango (Companyia de Moda), Tous (Companyia de Joies) i Desigual (Companyia de Moda) durant els darrers anys. Carmen ha dissenyat i supervisat la implementació de botigues internacionals en més de trenta localitzacions arreu del món.

Treballa regularment com a consultora a la Càmera de Comerç d’Espanya a Nova York i a diferents institucions. Alguns dels objectius de Carmen són implementar i desenvolupar estratègies per a marques on el disseny de producció anima als proveïdors locals a ser part del procés local i del procés global sense perdre la seva identitat. Carmen treballa en el departament de recerca a ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona, amb la finalitat de crear una estructura que permeti que tota la informació investigada sigui aplicada en un centre d’activitat per als minoristes Europeus, així com per apropar-se cada vegada més a un enfocament sostenible.

També aporta els seus descobriments al Fashion Institute of Technology de Nova York, on col·labora en el Programa de Certificat de Gestió de Marques, entre altres institucions. Carmen Malvar ha estat professora adjunta al Departament de Disseny d'Interiors del Pratt Institute, i ha estat investigadora al Centre d'Estudis Sostenibles en el Programa de Certificat d'Emprenedoria en Disseny sota la direcció de Deborah Johnson. També és directora del Màster en Espai Comercial d'Elisava i de la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat (UPC). Així mateix, imparteix i executa seminaris sobre Disseny, Tendències Comercials i Nous Formats de Retail entre Nova York, Espanya i Llatinoamèrica.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies