Premis Elisava

Elisava promou la trajectòria acadèmica i l'excel·lència dels seus alumnes a través de múltiples iniciatives, entre les quals destaquen els Premis ei!, dirigits als estudiants dels Graus Oficials, i els Premis Elisava Professional Edition, creada per als alumnes dels programes de Màster i Postgrau.

La finalitat d'aquests guardons és estimular la creativitat dels i les joves dissenyadors, la seva trajectòria acadèmica i la seva dedicació, al mateix temps que fomentar la difusió del seu talent i competitivitat en el conjunt de la societat, especialment en els sectors vinculats amb el disseny, l'enginyeria i la indústria.

Nascuts de la iniciativa d'un grup d'estudiants de disseny d’Elisava, aquests premis compten amb un jurat format per representants de la Direcció Acadèmica de l'Escola, la Prefectura d'Estudis i de Comunicació, així com professionals de referència dels àmbits vinculats al guardó. El trofeu que es lliura ha estat dissenyat per alumnes d’Elisava: Hansel Schloupt, Oriol Castellar i Francesc Moretó, sota la tutoria del professor Salva Fàbregas.