Pre-Degree Summer Course

Has pensat a endinsar-te en el món del disseny i l’enginyeria? T’estàs plantejant fer un dels graus d’Elisava?

Saps com el disseny afronta els reptes socials del món actual (medi ambient, crisi migratòria, identitat i gènere)? Coneixes les tecnologies que construeixen el nostre futur (impressió 3D, motion capture, physical computing)?

Si alguna de les teves respostes és afirmativa, segur que t’interessa aquest curs d’immersió en el món del disseny
i l’enginyeria que oferim a Elisava. El nostre objectiu és obrir aquest fascinant camp de la creativitat a joves com tu.

Realitzarem un taller diari als diferents espais i equipaments que tenim a l’escola i farem una presentació final dels resultats obtinguts a tots els tallers.
 

Dia 1: Workshop ‘Dissenya la teva pròpia campanya'

Exploraràs el disseny gràfic com a eina de posicionament personal i d’expressió amb els mitjans de l’escola (serigrafia, gravat, risografia, lettering, etc.).

Professora: Clàudia Portús


Dia 2: Workshop ‘Hackeja el teu entorn'

En aquest taller podràs qüestionar la funció estètica d’objectes i espais quotidians, aportant solucions creatives i radicals per millorar-la.

Professor/a: Col·lectiu feminista Las Oblicuas
 

Dia 3: Workshop ‘Bioplàstic: Material com a forma’

Taller creatiu en el qual podràs conèixer i experimentar amb un material 100 % biodegradable conegut com a bioplàstic. Aquest material ens permet crear i adaptar qualsevol forma o element per crear nous objectes i per millorar-ne la funció d’altres.

Professor: Gaston Lisak


Dia 4: Workshop ‘Trackeja el teu cos’

Taller en el qual treballaràs amb Motion Capture per obtenir dades a través del nostre moviment a l’espai. Aquesta nova tecnologia ens permet expressar-nos d’una manera insòlita, així com controlar de manera precisa els moviments humans.

Professor: Juan Crespo
 

Dia 5: Posada en comú i presentació final dels tallers i treballs realitzats

Professorat: Albert Fuster Martí (Director Acadèmic), Gaston Lisak (Professor de Metodologia del Grau en Disseny), Col·lectiu feminista Las Oblicuas i Elisava Alumni.

Si vols més informació, escriu-nos a grau@elisava.net.
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies