Postgrau en Innovació i Design Thinking

Emprèn el teu camí en el món de la creativitat mitjançant el Design Thinking, els seus mètodes i els seus conceptes essencials. Combina seminaris teòrics amb equips de treball per a realitzar tant briefings de projectes com workshops d'innovació.

Sol·licita informació

Emprèn el teu camí en el món de la creativitat mitjançant el Design Thinking, els seus mètodes i els seus conceptes essencials. Combina seminaris teòrics amb equips de treball per a realitzar tant briefings de projectes com workshops d'innovació.

Titulació

Diploma de Postgrau en Innovació i Design Thinking.
Títol propi UVic-UCC.

Direcció

Enric Bayó

Idioma

Anglès

Crèdits ECTS

30

Durada

Febrer a juliol

Field Trip

2 field trip a una ciutat europea. Despeses de viatge i allotjament no incloses.

Preu

6.050€ (+450€ preinscripció)
Finançament i beques

Requisits d'accés i d’admissió

Títol universitari oficial de grau o equivalent. Experiència laboral.
Més informació

Com podem millorar la qualitat de vida mitjançant el disseny i la innovació? Al Postgrau en Innovació i Design Thinking coneixeràs les necessitats canviants i fluides de la societat actual.

Per innovar i transformar les nostres empreses, governs, organitzacions i sobretot la mentalitat dels que hi treballen, és necessari posseir una enteniment exhaustiu del seu context, les seves dinàmiques i les metodologies i eines que ens poden ajudar a facilitar el seu canvi. Aquest postgrau ajuda als seus participants a aconseguir una perspectiva innovadora per a, mitjançant el disseny d'experiències, serveis, estratègies i sistemes, generar un impacte positiu en la transformació de les comunitats i organitzacions d'avui dia i del futur. A partir de l'ús de metodologies àgils, com llegeixin startup, design thinking, human centered design, service design, systems thinking, creem i prototipem solucions reals per a empreses que realitzen projectes amb el nostre programa.

Cada equip d'innovació té un client propi i un challenge que amb el nostre project based learning ofereix oportunitats d'adquirir experiència professional en innovació i projectes de transformació. Durant el seu desenvolupament, els equips d'estudiants aprenen a gestionar equips interdisciplinaris, projectes d'innovació, clients i col·laboradors per a l'èxit del projecte, per a la satisfacció de les necessitats del client i per afavorir un aprenentatge directe mitjançant projectes reals.


Introducció i context

 • Una benvinguda al món del design thinking, els seus mètodes i els seus conceptes essencials. Conformació d’equips de treball i brief de projectes.

 

Taller central DT

 • És l’espai col·laboratiu on els equips de treball plantegen, desenvolupen i iteren les propostes d’innovació basades en la recerca realitzada. espai de debat i experimentació.

 

Seminaris temàtics i fòrums

 • Amb professors, tutors i conferenciants convidats que donen suport tècnic i acadèmic al desenvolupament del taller central i als workshops.

 

Workshops d’innovació

 • Centrats en àrees específiques de processos de design thinking, ajuden a desenvolupar habilitats en el disseny de serveis, experiències, prototips, tests i activitats de co-creació.
 • Dictats per professors convidats, col·lectius i professionals en actiu del sector innovació.

 

Eines de business

 • Permeten entendre les relacions entre la innovació, la producció i els negocis des de la perspectiva del client.

 

Introducció al Design Thinking

 • Permet connectar les habilitats de recerca amb esquemes de pensament col·laboratiu i innovador.

 

Projecte de recerca

 • Tutelat per professors del programa i executius d’empreses vinculades amb el midi.
 • Formar investigadors amb capacitat de creació i participació en processos d'innovació i desenvolupament.
 • Oferir als professionals no vinculats al disseny eines que complementin la seva formació en camps científics, tècnics i humanístics, per potenciar el seu perfil professional i les seves oportunitats.
 • Oferir als professionals vinculats al disseny un espai d'interacció amb altres agents dels processos d'innovació per tal de treballar en equips multidisciplinaris.
 • Abordar la innovació en un sentit ampli, incloent la seva vessant tecnològica, social, creativa, productiva i d'esquemes de negoci.
 • Fomentar la creació d'espais i esdeveniments d'intercanvi i col·laboració entre tots els agents vinculats als processos d'innovació, disseny de serveis i escenaris d'estratègia.
 • Facilitar a organitzacions, empreses i governs l'exploració de nous serveis, sistemes, productes, estratègies i experiències a través de projectes reals vinculats a la innovació.
 • Maneig de metodologies i eines d'investigació onlineoffline i treball de camp.
 • Coneixement de l'anàlisi de tendències.
 • Empatia i pensament creatiu.
 • Viabilitat en projectes d'innovació, desenvolupament de plans i estratègies d'innovació
 • Consultoria en innovació, disseny de serveis, design thinkingsystems thinking i metodologies àgils.
 • Coneixement del team managementaccount management i project management.
 • Capacitat de parlar en públic.

Descobreix la resta de Màsters i Postgraus Executive.

Enric Bayó
Enric Bayó Elisava

Enric Bayó

Director del Màster en Gestió Avançada del Disseny. Estratègia i Emprenedoria, Màster en Recerca per al Disseny i la Innovació, Postgrau en Innovació i Design Thinking, Postgrau en Coolhunting. Disseny i Tendències Globals. Co-director del Màster en Strategic Design in Complexity