Postgrau en Innovació i Design Thinking

El Postgrau en Innovació i Design Thinking et dotarà amb els coneixements, habilitats i eines que necessites per ajudar qualsevol organització a prosperar en qualsevol futur impredictible. En aquest postgrau aprendràs a aplicar metodologies d'innovació per augmentar la capacitat d'adaptació i resposta de qualsevol organització enfront dels canvis i disrupcions del mercat.

Sol·licita informació

El Postgrau en Innovació i Design Thinking et dotarà amb els coneixements, habilitats i eines que necessites per ajudar qualsevol organització a prosperar en qualsevol futur impredictible. En aquest postgrau aprendràs a aplicar metodologies d'innovació per augmentar la capacitat d'adaptació i resposta de qualsevol organització enfront dels canvis i disrupcions del mercat.

Titulació

Diploma de Postgrau en Innovació i Design Thinking.
Títol propi UVic-UCC.

Direcció

Enric Bayó

Idioma

Anglès

Crèdits ECTS

30

Durada

Març a juny

Field Trip

Despeses no incloses.

Preu

6.050€
(+450€ preinscripció)
Finançament i beques

Requisits d'accés i d’admissió

Grau universitari oficial o equivalent. Nivell alt d'anglès en expressió oral i escrita i en comprensió lectora.
Més informació

Vivim en un món cada vegada més incert i complex, on l'únic element constant és el canvi. En aquest entorn, qualsevol organització que vulgui ser competitiva ha d’estar estratègicament preparada per canviar en el moment adequat. És a dir, ha d’adaptar-se o transformar-se abans d’esdevenir obsoleta. O, dit d'una altra manera, ha de ser capaç de prosperar en qualsevol futur impredictible.

Les organitzacions, davant d’aquest nou context, necessiten un nou tipus de professional que sàpiga connectar l'explotació del negoci actual amb l'exploració de negocis futurs. Un nou professional que sigui capaç d'identificar les noves oportunitats i transformar-les en noves solucions que aportin valor de manera sostenible i sistemàtica.

El Postgrau en Innovació i Design Thinking et proporcionarà els coneixements, habilitats i eines que necessites per ser un agent de canvi dins de qualsevol organització, perquè siguis capaç de liderar, definir i gestionar la innovació sense deixar de centrar-te en les persones.

En aquest sentit, aquest postgrau t’ensenyarà a construir i consolidar el model d'innovació més adequat per a cada organització, perquè pugui prosperar en qualsevol futur impredictible; és a dir, perquè pugui identificar de manera sostenible i sistemàtica els reptes més importants i transformar-los en noves solucions que aportin valor.

En què consisteix el 'field trip'?

Es tracta d’un viatge de 4 dies a Aarhus, organitzat junt amb Kaospilot*. És obligatori i té com a objectiu oferir-te una visió més àmplia de les "maneres de pensar" i les "maneres de fer", així com promoure l’autoconeixement, treballar en equip i augmentar la xarxa de contactes. Horitzons nous, perspectives noves.

*Kaospilot és una de les millors escoles de disseny del món (BusinessWeek) i una escola de negocis líder en el món (Fast Company). Kaospilot ha treballat en la intersecció del disseny i el negoci durant molts anys, aplicant els principis del disseny en l'àmbit empresarial i social.

Per què hauria de matricular-me en aquest Màster?

Et permetrà disposar dels coneixements, habilitats i eines per liderar la innovació de qualsevol organització, sense perdre el focus en les persones i des del punt de vista tant estratègic com operatiu. 

 • Formar professionals resilients que puguin liderar el canvi de manera responsable i la innovació en ambients incerts, complexos i accelerats.

 • Formar consultors amb capacitat de fer recerca, crear i participar en processos d'innovació i estratègia.

 • Desenvolupar pensament crític i habilitats resolutives per navegar en la incertesa, així com estratègies d'innovació adequades per al context.

 • Entendre com aplicar metodologies de gestió del disseny als nous reptes empresarials i socials, amb un enfocament centrat en les persones.

 • Aportar les eines, habilitats i coneixement necessaris per transformar problemes importants o oportunitats en solucions que afegeixin valor als clients o usuaris, a les empreses i a la societat.

 • Desenvolupar habilitats de gestió d'equips i persones en entorns canviants.

 • Facilitar un espai d'interacció amb altres agents dels processos d'innovació, amb la finalitat de treballar en equips multidisciplinaris.

 • Capacitat per liderar i gestionar el model d'innovació de qualsevol organització.

 • Capacitat d'aplicar les diverses tècniques i metodologies d'innovació que existeixen per desenvolupar nous productes, processos, serveis i models de negoci.

 • Coneixement per aplicar els mètodes adequats per construir i gestionar equips de rendiment alt i així liderar i gestionar el canvi en qualsevol organització.

 • Capacitat per formular i comunicar de manera adequada noves iniciatives i propostes de canvi o transformació als principals stakeholders de l'organització.

 • Analitzar el grau de maduresa d'innovació d'una organització per identificar els seus punts forts i febles i recomanar accions de millora.

 • Pensament crític.

 • Parlar en públic i fer presentacions.

Descobreix la resta de Màsters i Postgraus Executive.

Enric Bayó
Enric Bayó Elisava

Enric Bayó

Coordinador dels Màsters i Postgraus Executive