Postgrau en Coolhunting. Disseny i Tendències Globals

El Postgrau en Coolhunting. Disseny i Tendències Globals et dotarà dels coneixements, habilitats i eines que necessites per ajudar qualsevol organització a prosperar en qualsevol futur impredictible. En aquest postgrau aprendràs a aplicar la recerca qualitativa, identificar tendències i dissenyar escenaris de futur.

Sol·licita informació

El Postgrau en Coolhunting. Disseny i Tendències Globals et dotarà dels coneixements, habilitats i eines que necessites per ajudar qualsevol organització a prosperar en qualsevol futur impredictible. En aquest postgrau aprendràs a aplicar la recerca qualitativa, identificar tendències i dissenyar escenaris de futur.

Titulació

Diploma de Postgrau en Coolhunting. Disseny i Tendències Globals.
Títol propi UVic-UCC.

Idioma

Anglès

Crèdits ECTS

30

Direcció

Enric Bayó

Durada

Setembre a febrer

Field Trip

Despeses no incloses

Preu

6.300€
(+500€ preinscripció)
Finançament i beques

Requisits d'accés i d’admissió

Grau universitari oficial o equivalent. Nivell alt d'anglès en expressió oral i escrita i en comprensió lectora.
Més informació

Vivim en un món cada vegada més incert i complex, on l'únic element constant és el canvi. En aquest entorn, qualsevol organització que vulgui ser competitiva ha d’estar estratègicament preparada per canviar en el moment adequat. És a dir, ha d’adaptar-se o transformar-se abans d’esdevenir obsoleta. O, dit d'una altra manera, ha de ser capaç de prosperar en qualsevol futur impredictible.

Les organitzacions, davant d’aquest nou context, necessiten un nou tipus de professional que sàpiga connectar l'explotació del negoci actual amb l'exploració de negocis futurs. Un nou professional que sigui capaç d'identificar les noves oportunitats i transformar-les en noves solucions que aportin valor de manera sostenible i sistemàtica.

El Postgrau en Coolhunting, Disseny i Tendències Globals et proporcionarà els coneixements, habilitats i eines que necessites per ser un agent de canvi dins de qualsevol organització, capaç de llegir l'entorn per identificar les oportunitats més rellevants. En aquest sentit, aquest postgrau t’ensenyarà a aplicar tècniques etnogràfiques, identificar tendències i dissenyar escenaris de futur.

En qué consisteix el 'field trip'?

Es tracta d’un viatge de 4 dies a Berlín, organitzat junt amb Kaospilot*. És obligatori i té com a objectiu oferir-te una visió més àmplia de les "maneres de pensar" i les "maneres de fer", així com promoure l’autoconeixement, treballar en equip i augmentar la xarxa de contactes. Horitzons nous, perspectives noves.

*Kaospilot és una de les millors escoles de disseny del món (BusinessWeek) i una escola de negocis líder mundial (Fast Company). Kaospilot ha treballat en la intersecció del disseny i el negoci durant molts anys, aplicant els principis del disseny en l'àmbit empresarial i social.

Per què hauria de matricular-me en aquest postgrau?

Et permetrà disposar dels coneixements, habilitats i eines per saber identificar insights rellevants en entorns canviants amb una complexitat alta i dissenyar escenaris de futur, sempre amb un enfocament centrat en les persones.

 • Formar professionals resilients que puguin liderar el canvi de manera responsable i la innovació en ambients incerts, complexos i accelerats.
 • Formar consultors amb capacitat de fer recerca, crear i participar en processos d'innovació i estratègia.
 • Desenvolupar pensament crític i habilitats resolutives per navegar en la incertesa, així com estratègies d'innovació adequades per al context.
 • Entendre com aplicar metodologies de gestió del disseny als nous reptes empresarials i socials, amb un enfocament centrat en les persones.
 • Aportar les eines, habilitats i coneixement necessaris per transformar problemes importants o oportunitats en solucions que afegeixin valor als clients o usuaris, a les empreses i a la societat.
 • Desenvolupar habilitats de gestió d'equips i persones en entorns canviants.
 • Facilitar un espai d'interacció amb altres agents dels processos d'innovació, amb la finalitat de treballar en equips multidisciplinaris.
 • Capacitat d'aplicar tècniques de recerca
 • Capacitat d'identificar senyals i tendències i de dissenyar futurs escenaris
 • Empatia, processos de disseny centrats en les persones i pensament creatiu.
 • Coneixement per aplicar els mètodes adequats per construir i gestionar equips de rendiment alt i així liderar i gestionar el canvi en qualsevol organització.
 • Capacitat de formular i comunicar de manera adequada noves iniciatives i propostes de canvi o transformació als principals stakeholders de l'organització.
 • Pensament crític
 • Parlar en públic i fer presentacions

Descobreix la resta de Màsters i Postgraus Executive.

Enric Bayó
Enric Bayó Elisava

Enric Bayó

Coordinador dels Màsters i Postgraus Executive