Packaging com a Arma de Seducció Massiva

Es tracta d'una visió diferent del disseny de packaging per a la marca pròpia, un segment cada dia més important i amb més oportunitats d'innovació.

Sol·licita informació

Es tracta d'una visió diferent del disseny de packaging per a la marca pròpia, un segment cada dia més important i amb més oportunitats d'innovació.

Direcció

Paco Adín

Durada // Horari

Juliol 2022 (TBC)

Idioma

Castellà

Nivell

Introducció / Mitjà 

Nota

Les dates poden canviar i els cursos poden cancel·lar-se segons l'evolució de la pandèmia.

Per a un dissenyador, crear o redissenyar el packaging d'un producte és una oportunitat per narrar la història de la seva marca, de la seva elaboració. Però, què passa quan el producte a dissenyar no té història? A l'actualitat més d'un 30% dels productes que es comercialitzen no són de marca. Es denominen "marca blanca" o "marca distribuïdor". Productes sense història que fa dues dècades eren els aneguets lletjos del lineal però que avui dia representen autèntics reptes com a exercicis de bon disseny.

En aquest workshop aprendrem a crear i a explicar històries a través del packaging i practicarem amb tècniques que ens ajudaran a conquerir els cors dels consumidors. La personalitat, l'honestedat, el sentit de l'humor o la senzillesa són aspectes clau per crear un packaging emocional que connecti i estrenyi llaços amb el nostre target.

Aquest workshop dóna eines al dissenyador per a treballar des d'una metodologia que és totalment extrapolable a tot tipus de productes, siguin o no de marca distribuïdor.

 • Descobrir els secrets del packaging de la nova marca pròpia.
 • Aprendre a crear un storytelling per a la marca pròpia.
 • Dissenyar projectes innovadors de packaging de marca pròpia.
 • Practicar, practicar i practicar.

El workshop s'articula en cinc mòduls als quals es fa un projecte nou cada dia.

 • Mòdul A: L'actitud
 • Mòdul B: El sentit de l'humor i l'entreteniment
 • Mòdul C: La sinceritat i l'honestedat
 • Mòdul D: L'activisme
 • Mòdul E: La inspiració
Continguts del curs

El workshop s'articula en cinc mòduls. Abordarem els projectes de packaging que realitzem des de diferents angles de treball basats en:

 • MÒDUL A
  L'actitud. Definir la personalitat és fonamental per construir un discurs atractiu i que connecti amb la teva target. El packaging ha de reflectir una actitud que faci que el nostre públic ho vegi atractiu, diferent i desitjable.
   
 • MÒDUL B
  El sentit de l'humor i l'entreteniment. L'humor mou muntanyes, així que cal no oblidar que un somriure és una arma infal·lible per conquistar als consumidors.
   
 • MÒDUL C
  La sinceritat i l'honestedat. El client té molt poc temps per decidir la seva compra, així que no li facis perdre el temps. Dissenya amb claredat, honestedat i transparència. No intentis semblar el que no ets.
   
 • MÒDUL D
  L'activisme. El packaging és una oportunitat per a les marques per posicionar-se i lluitar per diferents causes socials com la igualtat, la inclusió, el medi ambient, etc.
   
 • MÒDUL E
  La inspiració. Una pel·lícula, un quadre o una cançó són perfectes per inspirar un disseny de packaging. La inspiració està allà fora.

Paco Adín

Sóc Paco Adín, llicenciat en publicitat, disseny gràfic i màrqueting a la Universitat del País Basc. Sóc soci fundador i director creatiu de Supperstudio, agència de packaging contemporani. He treballat i treball per a marques com El Corte Inglés, Eroski, Pascual, Starbucks, La Gula del Norte, Vivesoy, Chocolocuras, Young & Beautifood, entre d'altres.En els últims anys molts dels nostres treballs de packaging han guanyat premis com D&AD, Pentawards, FabAwards, BestPack, Liderpack, Laus, El sol, Anuaria, El Chupete, etc. Compagino la meva feina al capdavant de Supperstudio amb conferències, workshops i classes en el Màster de màrqueting (UPV-EHU)

La meva vida discorre entre els pinxos de Bilbao i les tapes de Madrid. I a l'estiu miro la vida passar a Mallorca. Sóc basc, tinc ànima mediterrània i practico el 'happypackaging'.

https://supperstudio.com/

Professionals i interessats en el món del packaging, dissenyadors, gràfics, artistes, il·lustradors.

Portàtil amb programes de disseny (Illustrator + Photoshop).

Els alumnes matriculats a Elisava tenen un descompte especial del 25% en els programes de ‘Creació i Renderitzat d'Objectes i Espais’ i ‘Les Eines del Dissenyador Gràfic: Crea, Retoca i Presenta amb Suite Adobe’. Els estudiants del curs d'estiu ‘Sustainable Materials for Design’ que després facin el 'Master’s Degree in Design through New Materials' tindran el descompte de l'import del curs d'estiu al preu del màster.

Descomptes abans del 15 d'abril *

Participació en un curs: es paga el 100% del preu del curs.
Participació en dos cursos: es paga el 100% del primer curs i el segon curs té un 15% de descompte.
Participació en tres o més cursos: es paga el 100% del primer curs, el segon curs té un 15% de descompte i el tercer curs i següents un 20% de descompte.

Descomptes per a Alumni Bold *

Participació en un curs: descompte Alumni Bold del 15%.
Participació en dos cursos: descompte Alumni Bold del 15% en el primer curs i descompte del 20% en el segon curs.
Participació en tres o més cursos: descompte Alumni Bold del 15% en el primer curs, descompte del 20% en el segon curs i el tercer curs i següents un 25% de descompte.

* Tots els descomptes correspondran a l'import del curs de menys valor.

A partir del 16 d'abril, només s'aplicarà el descompte estàndard d'un 15% per als Alumni Bold.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies