Notícies

Workshop sobre reutilització de residus que formarà part de ‘The Materials Farm’, de Materfad

Data:

'The Materials Farm' és una iniciativa de Materfad que proposa una visió inèdita a Espanya per al desenvolupament de nous materials a partir dels residus que generen les activitats turístiques.

La gran afluència de visitants provoca un enorme impacte sobre l'entorn. Una activitat humana que pot generar recursos per als dissenyadors i investigadors que avaluen les oportunitats de les matèries primeres no convencionals.

En aquest context, els nostres estudiants de Grau han participat en un workshop, tutoritzat per Saúl Baeza (Does-work) amb la col·laboració de Sara González (Afad) i Cristina Noguer (Adifad), per indagar en noves metodologies i experimentar amb els esmentats residus a la recerca d'alternatives més sostenibles i eficients.

Els resultats d'aquest workshop es podran conèixer en l'exposició 'The Materials Farm', de Materfad, en el marc del FADfest '17, centrat, precisament, en el turisme i en com el disseny pot influir en la seva gestió en una ciutat com Barcelona. Les peces dels nostres alumnes compartiran espai amb les dels ponents de les Materials Talk.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies