Notícies

Uttopy i ELISAVA creen una col•lecció solidaria de samarretes contra l'Alzheimer

Data:

Per segon any consecutiu, ELISAVA col·labora amb la marca de moda sostenible Uttopy, en aquesta ocassió a favor de la Fundació Pasqual Maragall per la investigació de l'Alzheimer.

La col·lecció de samarretes resultant, dissenyada per l'alumna d'ELISAVA (CIC Cicles Formatius) Cristina Fernández Cortés, està formada per samarretes i complements per nen, dona i home que reprodueixen el missatge 'Remember Me'. Segons l'alumna, es tracta d'un "recordatori de les persones afectades, per fer-les saber que sempre estarem al seu costat". L'objectiu de la col·lecció és apropar la causa a les noves generacions i sensibilitzar sobre la importància de la seva prevenció. Cada peça de la col·lecció anirà acompanyada d'una llista de bons hàbits per prevenir la malaltia, invitant al públic a portar una vida activa i una dieta saludable.

La col·lecció està disponible en Verkami, plataforma de Crowdfunding líder a Espanya, fins al pròxim 16 de juny. Els recursos que s'obtinguin es destinaran a la Fundació Pasqual Maragall per seguir impulsant la investigació per la prevenció de l'Alzheimer.

Uttopy i ELISAVA: impuls conjunt de moda solidària

Uttopy i ELISAVA col·laboren per segon any consecutiu en la creació d'una col·lecció de moda solidària. Ambdues entitats organitzen el Uttopy Challenge, un repte exclusiu per als alumnes del Grau en Disseny d'ELISAVA i del Cicle Formatiu de Gràfica Publicitària del Grau Superior del CIC-ELISAVA. D'entre totes les propostes dels alumnes, un jurat d'ELISAVA selecciona sis finalistes. D'entre ells s'escollirà un guanyador consensuat amb Uttopy i la ONG col·laboradora. Posteriorment, Uttopy desenvolupa i comercialitza el disseny escollit.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies