Notícies

Un alumne d’Elisava dissenya el cartell i la imatge de la Setmana del Llibre en Català

Data:
Sergio Conches, estudiant d'Elisava, a la presentació de la Setmana del Llibre


Sergio Conches, estudiant del Grau en Disseny d’Elisava, és l’autor del cartell de la propera edició de la Setmana del Llibre en Català, que per primera vegada ha col·laborat amb estudiants de disseny d’Elisava.

L’elecció́ del cartell s’ha realitzat a través d’un concurs amb alumnes del Grau i ha estat escollit per un jurat format per membres de la Comissió́ Organitzadora de la Setmana del Llibre en Català̀ i l’equip docent d’Elisava. El seguiment del treball dels alumnes que han participat s’ha fet a través d’un workshop impartit per Quim Moreno, professor del Grau en Disseny.

El concepte d’aquest cartell, que omplirà banderoles, autobusos i façanes de la ciutat, se centra en el caràcter únic d’aquesta cita literària, mitjançant la representació de caràcters identitaris del català, que els diferencia de la resta de llengües: l’accent greu “à”, la ce trencada “ç”, la vocal neutra “ə” i la ela geminada “l·l”. Cada cartell incorpora també un petit bloc d’informació en què s’explica el grafisme que es mostra.

La Setmana del Llibre en Català, un dels esdeveniments culturals més importants del nostre país, mostrarà la riquesa i diversitat de l’edició en català durant la seva 37a edició, del 6 al 15 de setembre.
 

D'esquerra a dreta: Quim Moreno (professor del Grau en Disseny d'Elisava), Joan Sala (President de La Setmana del Llibre en Català), Mariana Eidler (Coordinadora de l’àrea de Projectes del Grau en Disseny) i Sergio Conches (estudiant guanyador)

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies