Notícies

Salva Rubio, membre de l'Acadèmia de Cinema d'Espanya

Data:


El guionista i escriptor Salva Rubio, professor del Màster en Il·lustració i Còmic d'Elisava, i director del curs d'estiu Storytelling, Filosofia de Projecte i Branding Personal, ha estat ratificat oficialment com a membre de l'Acadèmia de les Arts i de les Ciències Cinematogràfiques d'Espanya.

Els objectius del seu nou paper, com destaca el mateix Salva Rubio, que qualifica el nomenament de "veritable honor", passen per "fomentar el progrés de les arts i de les ciències relacionades (...) amb la cinematografia".

Salva Rubio és l'autor del guió de nombrosos còmics i novel·les gràfiques, com El fotógrafo de Mauthausen, que ja va per la tercera edició; o Monet, Nómada de la luz, traduït recentment al xinès.

També ha escrit el guió de diversos curts com Andersen and the Jinn, actualment de gira per festivals internacionals, on ha rebut premis, entre d'altres, com el 'Silver Award' en els Independent Shorts Awards de Los Angeles i el 'Best web series / Tv Pilot' del Festival de Cinema LA Shorts Awards. Així mateix, l'autor acaba de signar un contracte per a l'escriptura d'un nou llargmetratge d'animació del qual encara es desconeixen els detalls.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies