Notícies

Salva Fàbregas explica a B Citizen Lab la incorporació dels ODS als Graus d’Elisava

Data:


Salva Fàbregas, Coordinador de l'Àrea Eines, Materials i Tècniques al Grau en Disseny d’Elisava, ha participat en l’última edició de B Citizen Lab, organitzat per Barcelona Centre de Disseny en el marc de l’última edició de la Barcelona Design Week. B Citizen Lab és un espai de trobada, aprenentatge i generació participativa d’idees per afavorir la construcció d’una Barcelona més pròspera, inclusiva i sostenible.

Salva Fàbregas ha protagonitzat la xerrada Dissenyant Futurs Possibles des de l’Educació, una conferència en què ha explicat la seva feina per promoure i impulsar la Sostenibilitat en l’educació superior, incorporant progressivament els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides en els programes de Grau d’Elisava, en els quals Fàbregas és docent.

Aquest procés obre a la vegada la porta d’un tema transversal a tot el programa del B Citizen Lab: el paper de l’educació en la construcció d’entorns més pròspers, sostenibles i inclusius.

Sens dubte, segons els seus organitzadors, l’educació és un dels promotors de canvi més potents que existeix, de cara al futur i de les pròximes generacions, cosa que valida encara més aquest compromís. Per això, conclueixen des de B Citizen Lab, resulta imprescindible un projecte com el que Salvador Fàbregas ha impulsat des d’Elisava, i que busca incorporar aquesta visió des de la seva gènesi i, a més a més, en una disciplina tan transversal com el disseny.