Notícies

Ricardo Cavolo i els alumnes del Màster en Il·lustració i Còmic realitzen un mural al pati d'ELISAVA

Data:

Els alumnes del Màster en Il·lustració i Còmic d’ELISAVA, sota la supervisió de l’il·lustrador Ricardo Cavolo, han cobert una de les parets del pati de l’Escola amb una il·lustració gegant carregada de simbolisme.

Cada un dels alumnes va plantejar la seva història i es van repartir les àrees del mural per representar-les sobre una base marcada per Ricardo”, expliquen José Luís Merino i Mery Cuesta, directors del Màster. “Una de les condicions era que evitessin representacions obvies i intentessin buscar camins més simbòlics, com treballa Cavolo”, afegeixen.

El resultat és un conjunt colorista de cinc cares grans plenes d’elements surrealistes. Unes cares que representen els retrats dels mateixos alumnes de la promoció actual del Màster, un total de setze, procedents de països com Itàlia, Costa Rica, Mèxic, la Xina, Alemanya i la Índia.

El punt de partida del mural era mostrar-ne l’aprenentatge en el sentit més ample, no només a nivell acadèmic, sinó també a nivell personal”, continuen Merino i Cuesta. “Plasmar el creixement que han sentit els nostres alumnes, no només cursant el màster, sinó també convivint en una ciutat o un país diferent amb companys de cultures diferents i les conseqüències que això ha tingut per a ells”.

Una experiència enriquidora per a tots els participants i “extrapolable”, conclouen, a la dels alumnes de la resta de màsters de l’Escola.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies