Notícies

​​​​​​​Projectes del Màster en Disseny de Packaging guanyen els tres premis del Concurs de disseny i Creació en Vidre de Verallia

Data:


Amb l'objectiu d'aprendre a dissenyar terrines de cristall que tinguessin el seu primer ús en l'alimentació i que proposessin un segon ús, el Màster en Disseny de Packaging ha acceptat el repte de Verallia. Per participar en el Conurs de Disseny i Creació en Vidre, hem decidit dedicar a aquest tema el Taller de Packaging Mínim, tutoritzat per Martín Ruiz de Azua, Pere Serrat i Eva Minguella.

Dels 41 treballs presentats al certamen (8 dels quals d'Elisava) les propostes més diferenciadores i originals, segons el veredicte del jurat, van ser dissenys dels nostres alumnes que en aquesta ocasió han aconseguit alçar-se amb tres dels 4 premis atorgats. Així, "APIARI", de Carla Torres, Marco Arroyo, Ya Yan Dai i Gemma Monllor, ha guanyat el primer premi valorat en 2.500€. En segon lloc, amb 1.300 €, ha quedat el projecte "ALHAMAR" de Garazi Intziarte, Cristina Ródenas, i Denise Szteernberg. I, per últim, "FORASTERO" de les alumnas Paloma Saiz, María Alejandra Hernández, Lidia Jurado i Naroa Arlegi, que han aconseguit el tercer premi valorat en 900€.

"APIARI" és una nova terrina de mel, amb reinvenció agronòmica que ofereix una nova experiència sensorial als consumidors. Les formes, influenciades per les xemeneies de La Pedrera de Gaudí i per la naturalesa del món de l'apicultura, creant un patró de siluetes orgàniques i organitzades. Pel segon ús, els alumnes plantegen convertir la terrina en una làmpada solar que gràcies a un tap amb llums led, crea una atmosfera visual i acollidora.

 


"ALHAMAR" busca la dualitat al seu ús amb un envàs que serveix en primera instància per albergar tè com a producte principal i al qual se li acaba donant una segona vida com especier o ambientador artesanal. El disseny s'inspira en l'arquitectura de Granada i en la cultura que ha transcendit des del regnat Nazari.
 

elisava verallia
elisava verallia


"FORASTERO" és un envàs que neix de la necessitat de crear consciència al voltant de l'univers del cacau. En el seu primer ús aquesta terrina portarà els productes de la nostra marca: cacau pur, crema de cacau i bombons. En el seu segon ús, es converteixen en una col·lecció de gots apilables, amb una tapa que servirà com a posagots. Sense necessitat de ni tan sols netejar la terrina, deixa la xocolata restant i vessa el teu cafè directament per més gust.
 

elisava verallia
elisava verallia
elisava verallia
elisava verallia