Notícies

Presentat oficialment el nou Intensive Programme in Design Policies for Resilience

Data:

Aquest dilluns 12 de novembre s'ha presentat el nou Intensive Programme in Design Policies for Resilience, un nou programa intensiu d'ELISAVA destinat a formar agents de canvi en el disseny per a la resiliència.

Què entenem per resiliència? És la capacitat de mesurament de qualsevol sistema urbà, i dels seus habitants, per mantenir la continuïtat davant tot tipus de xocs i tensions, mentre el sistema s'adapta i es transforma per ser més sostenible. Una ciutat resilient avalua, planifica i actua per preparar-se i respondre a tots els perills.

Acte multitudinari

La presentació del nou programa, i la seva posterior roda de preguntes i respostes, ha tingut lloc al Recinte Modernista de Sant Pau, en el marc de la Barcelona Resilience Week que se celebra a la capital catalana durant tota aquesta setmana.

A l'acte han assistit mig centenar de persones, a més de la professora d'ELISAVA Carmen Malvar i el Director de Màsters i Postgraus de l'Escola, Santiago Albert; així com representants d'UN-Habitat i de la Generalitat de Catalunya.

L'Intensive Programme in Design Policies for Resilience, emmarcat en la Càtedra de Sostenibilitat de la UNESCO i la UPC, està dirigit a arquitectes i professionals del disseny i de d'urbanisme, entre d'altres perfils; persones amb actitud proactiva, oberts al món i la transformació, compromesos amb el medi ambient i disposats a atrevir en la creació de projectes transformadors i ambientalment sostenibles.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies