Notícies

Presentada Dayna Evo, versió millorada de la moto elèctrica de rescat de l'Elisava Racing Team

Data:


[Article actualitzat el 7 de juliol de 2021]


Per tercer any consecutiu, els alumnes de 4t curs del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial i del Grau en Disseny han unit esforços per formar l'equip multidisciplinari Elisava Racing Team.

Després del gran èxit de les dues edicions anteriors, on es va aconseguir dissenyar, desenvolupar i fabricar dues motocicletes elèctriques, enguany s'ha presentat un nou repte: els i les vuit estudiants que formen l'equip han treballat amb l'objectiu de seguir desenvolupant Dayna, la moto de l’edició anterior, i de portar-la un pas més enllà.

Per això han creat un laboratori de recerca, on seguir aprenent, creixent i desenvolupant nous conceptes treballant amb empreses líders en el seu sector i repetint la fórmula que tants èxits ha donat a l'equip anteriorment: les empreses col·laboradores que ja formen part d'aquesta comunitat.

Com a equip d’R + D, els i les alumnes han potenciat les capacitats smart i la funcionalitat de rescat del vehicle, a més de dissenyar i repensar components per aprofitar al màxim els nous mètodes de fabricació. La finalitat és que Dayna sigui un vehicle referent en tecnologia, innovació i creativitat.

Un any més, el Barcelona Smart Moto Challenge tornarà a posar a prova la moto amb altres equips universitaris i podrà guanyar nous reconeixements que permetin demostrar l'esforç que hi ha darrere del projecte.

Crèdits

Equip d'alumnes

Ferran Santos (Team Leader) -  4rt GEDI Desenvolupament
Miquel Comas (Team Manager) - 6è Programa Estudis Simultanis
Francesc Blanquet - 4rt GEDI Desenvolupament
David Valls  - 4rt GEDI Desenvolupament
Mateu Tur  - 4rt GEDI Desenvolupament
Álex Garcia - 4rt GEDI Desenvolupament
Alejandro Fernández  - 4rt GEDI Desenvolupament
Guillermo Cortijo - 4rt GEDI Desenvolupament

Equip de tutors

Marta Janeras (Project manager) – Coordinadora Àrea Desenvolupament d’Elisava
Pau Romagosa – Assessor de Projectes de Mobilitat Elèctrica
Albert Sosa – KTM Motorbike R+D Team Leader a Cero Design
Miquel Tejero – Assessor d'Innovació i Estratègia de Negoci

Sponsors

FANUC, TRUMPF, ARRKPROMETAL 3D, LEITAT, IAM 3D HUB, PTC, ALTAIR, ARIBELL, BCN 3DRIEJU, TORROT, GAS GAS, OLLÉ, MORAD, GALFER, J. JUAN, HEBO, VEROTTALLERS FONTANET, TECNIPROTOS, AFV INICIA, ROTPAR, DINAMICAASORCAD, SEVTRONIC, DUCAR, CLARI’S, IBIZA CAD-CAM, IGUS, SKFBÖLLHOFF, CIFO Sant Feliu, Carnisseries BLANQUET, CAN PARTIT, EDM JESÚSDIGIFAB, CERO, IBO, ENGINYERS BCN, ASTILLA ESTUDIO, BENETTI FACTORY, AGUILERA’S MOTORCYCLES.

Elisava Racing Team a les xarxes

T'animem a donar una ullada al perfil d’Instagram del projecte, on podràs estar al dia dels avenços i del desenvolupament del projecte. També pots seguir la seva activitat a Linkedin i a la seva pròpia pàgina web.