Notícies

Premis Elisava Professional Edition 2019: Descobreix-ne els guanyadors

Data:


Ja tenim projectes guanyadors de la 6a edició dels Premis Elisava Professional Edition, atorgats per l'Escola amb l'objectiu de reconèixer el talent, la dedicació i l’excel·lència dels alumnes de Màsters i Postgraus d'Elisava.

De tots els projectes, nominats pels directors dels programes de Màster i Postgrau, el Jurat, format per Anna Zelich (Directora d’Art de Mediapro Exhibitions), Enric Aguilera (Director de l’Estudi Enric Aguilera Asociados), Albert Fuster (Director Acadèmic d’Elisava) i Javier Peña (Director General de Elisava), ha atorgat 4 premis: 1 Or i 3 Plates, que s’han entregat en el marc de la Festa de Graduació de Màsters i Postgraus del passat 25 de juliol al Centre de Convencions Internacional de Barcelona.

També s’ha concedit un Premi del Públic a partir d’una votació pública online. Els projectes guanyadors, que han rebut un trofeu i un diploma acreditatiu, i apareixeran properament en mitjans especialitzats del sector, han estat els següents:
 

Projectes guanyadors

Categoria Or

Olivos en Flor
De Vanessa Gutiérrez Cortés
Estudis: Màster en Fotografia i Disseny
 

'Olivos en flor', de Vanessa Gutiérrez.

Per la sensibilitat i profunditat d'aquest projecte personal. El Jurat considera que l'alumna ha fet servir un llenguatge molt pur, amb una molt bona qualitat visual de les imatges que genera una gran emoció i impacte a l'espectador.
 

Categoria Plata

La naturaleza del conflicto
De Maria Mazzanti i Claudia Rizo Patrón Kermenic
Estudis: Màster en Disseny Editorial
 

'La naturaleza del conflicto', de Maria Mazzanti i Claudia Rizo Patrón Kermenic.

Per la valentia d'aquest projecte editorial, molt arriscat en l'àmbit gràfic, que mostra amb un esperit lliure la situació del postconflicte colombià. Un treball que explora noves vies i que en confronta dos conceptes clau: el mostrari botànic i la guerra, la violència. N’és molt potent l'ús de la narrativa en per discutir sobre les tensions socials i les diferències a Llatinoamèrica.
 

Slow Down, Stop and Stay. A public space intervention
De Shaun Barton, Lorenzo Damonte, Fiona Gather-Stammel, Marta Gutiérrez, Mira Kanj, Felix Köstinger-Lingitz, Ji-Qian Lai, Hung-Chi Li, Marcelo Reinoso, Laura Sánchez, Carlota Segu i Giulia Sportolari
Estudis: Màster en Arquitectura Efímera i Espais Temporals
 

'Slow Down, Stop and Stay. A public space intervention', de diversos autors.

Per l'impacte social d'aquesta intervenció en l'espai, a la ciutat de Barcelona, ​​concretament al districte de Ciutat Vella. Pel gran treball de reflexió dels alumnes sobre l'espai públic i la gentrificació del Raval. És important destacar també el replantejament de nous usos de la plaça dels Àngels mitjançant l'apropiació, implicant als veïns i a tots els usuaris de la plaça.
 

Calata
De Ximena Balaguer i Yusey Quispe
Estudis: Màster en Disseny de Mobiliari
 

'Calata', de Ximena Balaguer i Yusey Quispe.

Per la senzillesa, claredat i simplicitat d'aquest projecte. S'ha valorat la idea original i la seva resolució essencial, que es desenvolupa mitjançant l'autoproducció sostenible per valorar tot el que és artesanal. El Jurat destaca també la possibilitat de crear el penjador al gust, per adaptar-lo a les seves necessitats, de manera que no només hi ha un únic disseny, sinó que evoluciona amb el temps.
 

Premi del Públic

De la ciudad al mar
D'Alexanda Herrera, Edith Debernardi i Maria José Martí
Estudis: Postgrau en Disseny de l'Espai Interior. Perímetres Privats
 

'De la ciudad al mar', d'Alexanda Herrera, Edith Debernardi i Maria José Martí.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies