Notícies

Oiko Design Office dissenya el nou trofeu de la Champions d'handbol

Data:


Els fundadors de l'estudi de disseny Oiko Salva Codinach i Josep F. López-Aguilar, Elisava Alumni i professors d'Elisava, han dissenyat i construït el nou trofeu de la Champions d'handbol. El trofeu emula una xarxa, deformada per la paràbola que fa l'impacte de la pilota en marcar un gol i substitueix el ja mític braç daurat que durant una dècada han rebut els guanyadors de la Copa d'Europa.

Segons José F. López-Aguilar, "protecció, unitat, treball en equip, igualtat i sostenibilitat" són algunes de les qualitats que Oiko i la Federació Europea d'Handbol (EHF) han volgut plasmar en el trofeu. Per aconseguir-ho, els dissenyadors han treballat fotograma a fotograma per poder generar aquesta curvatura. A més, el material utilitzat prové de la recollida de residus i les sobres del motlle s'han utilitzat per fabricar les medalles, aconseguint, així, vincular-les amb el trofeu.

Oiko és una oficina de disseny i consultora de materials enfocada en la transició cap a l'economia circular. L'estudi dissenya des de la investigació de la matèria i la percepció de l'usuari per resoldre noves realitats i oferir productes més competitius per a les empreses, més sostenibles per al planeta i més emocionals per a l'usuari.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies