Notícies

Nou llibre d'ELISAVA sobre el grafè. Per Javier Peña i Salva Fàbregas

Data:
gif_web.gif

Javier Peña, Director General d’ELISAVA i Director Científic de l’Escola i de Materfad, i Salva Fàbregas, responsable de l’àrea d’Expressió del Grau en Disseny d’ELISAVA, són els autors del nou llibre sobre el grafè publicat pel centre.

Sota el títol Grafeno. Un material per a un canvi de paradigma. Massa senzill per projectar-ho d’una forma complexa, la publicació ofereix un recorregut pel que representa el grafè, la seva aparença i la seva percepció en la nostra societat.

Partint d’una sòlida base de coneixement científic i tècnic, alhora que humanista i artístic, el treball aborda l’univers de nous horitzons que el grafè –“més que un material”– està obrint en un futur que ja és present.

El llibre inclou els articles Un somni anomenat grafè. Creador alhora que esperançador, de Javier Peña, i Mirant el grafè. Una mirada des del costat intuïtiu del dibuix, de Salva Fàbregas. També recull les diferents interpretacions sobre el significat del grafè realitzades mitjançant el dibuix per 130 estudiants de segon curs del Grau en Disseny d’ELISAVA; així com un repàs als cinc tallers de creativitat sectorials, els Graphene Days, celebrats fins avui, en els quals han participat 200 professionals i estudiants.

Una anàlisi del canvi de paradigma impulsat pel grafè que està generant un llenguatge propi i que ens permet interpretar la realitat d’una manera diferent. Una mirada multidisciplinària en la qual conflueixen ciència, disseny i societat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies