Notícies

Neix el Grup Desis Lab ELISAVA TIME

Data:

Desis Lab ELISAVA és el Hub d’ELISAVA per a la Innovació Social i Digital que té com a objectiu fomentar una nova cultura de recerca experimental a través del disseny.

El laboratori és part de la xarxa internacional Desis Network (www.desisnetwork.org) i és una eina activa de transició d’un paradigma antic de disseny concebut com un simple sistema industrial orientat a productes, cap a una cultura de coneixement transformadora.

El grup Desis Lab ELISAVA TIME – Teaching Innovation Methods & Experimentsés una oportunitat que volem codissenyar amb tots els professors, professionals i facilitadors d’ELISAVA, per fomentar una nova cultura de recerca i experimentació, que redefineix un punt de partida nou per a la nostra comunitat. Ens permet pensar de manera estratègica a través d’un enfocament crític i especulatiu”, ha explicat Arianna Mazzeo, Leader del Desis Lab d’ELISAVA.

El grup TIME està coordinat per Rebeca Font i Juan José Albert i està obert a tots els investigadors, professionals, professors i experts que a nivell mundial vulguin passar d’una manera particular d’ensenyar a aprendre fent i mitjançant experiments.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies