Notícies

Mery Cuesta i Verònica Fuerte, guanyadores dels Premis Gràffica 2019

Data:
Mery Cuesta Elisava
Mery Cuesta Elisava
Mery Cuesta Elisava

Mery Cuesta, Directora del Màster en Il·lustració i Còmic d'Elisava, i l'Elisava Alumni Verònica Fuerte (Hey Studio), han rebut el Premi Gràffica 2019, que reconeix cada any els millors perfils de la cultura visual i la creativitat a Espanya.

La Directora del Màster en Il·lustració i Còmic, Mery Cuesta ha rebut el Premi Gràffica 2019 "per acostar la contracultura al públic més generalista i elevar-la a un nivell superior, combinant la serietat que comporten els treballs d'investigació i documentació més academicista, però sense perdre un toc d'humor, transgressió i experimentació".

Hey Studio Elisava
Hey Studio Elisava
Hey Studio Elisava
Hey Studio Elisava

D'altra banda, Verònica Fuerte (Hey Studio) ha guanyat el Premi Gràffica 2019 "per la seva versatilitat en tots els projectes, així com per generar una identitat reconeixible i original dins del disseny espanyol". "Endinsar-se en el treball de Hey és aprofundir en l'essència del disseny. Formes pures i colors vius ens recorden que la comunicació gràfica pot ser una cosa divertida, a més de complir la seva missió. Els seus projectes connecten amb el públic de tal manera que arriben a un nivell més profund, descobrint-nos el costat més emocional de el disseny", ha destacat el jurat.