Notícies

MEATS presenta al Monumental Club la instal•lació ‘SPACE’, feta amb 10.000 gots de plàstic

Data:

SPACE’ és un projecte realitzat pels estudiants del MEATS (Master’s Degree in Ephemeral Architecture and Temporary Spaces) d’ELISAVA en el context de Monumental Club, un festival de música, gastronomia i market de moda que se celebra un cop al mes a l’antiga plaça de braus Monumental de Barcelona. ‘SPACE’ sorgeix com una acció de marca per a Cerveses Alhambra, el patrocinador principal del festival.

“La filosofia de la marca proposa crear sense pressa i aturar-se per prendre consciència del que ens envolta”, explica Toni Montes, co-director del MEATS. “Basant-nos en aquesta idea, hem generat un espai de pausa, un racó on relaxar-se i gaudir de la visió cap al cel a través d’un pou format per una gelosia de gots de colors inspirada en el logotip de la marca, que canvia les llums i les ombres a cada instant del dia i de la nit.” A terra, catifes i coixins han habilitat l’espai perquè el nens hi juguin, els més grans conversin i uns i altres hi facin un becaina després de dinar.

La instal·lació ha constat d’una estructura de tub d’acer, una malla metàl·lica i 10.000 gots de plàstic de dos colors diferents. El muntatge complert s’ha realitzat en 12 hores i el desmuntatge en 5. El Projecte és 100% desmuntable i tots els seus elements són recuperables, reutilitzables i reciclables.

Crèdits

MEATS Master’s Degree in Ephemeral Architecture and Temporary Spaces
Directors: Toni Montes i Roger Paez
Tutors: Xevi Bayona i Toni Montes
Estudiants: Shaun Barton, Lorenzo Damonte, Fiona Gather, Marta Gutiérrez, Li Hung-Chi, Ji-Qian Lai, Mira Kanj, Felix Kostinger, Marcelo Reinoso, Laura Sánchez, Carlota Segú, Giulia Sportolari

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies