Notícies

Life Framer premia l’alumna del Màster en Fotografia Miao Ting

Data:


Miao Ting, alumni del Màster en Fotografia i Disseny d'Elisava, ha guanyat el primer premi del prestigiós concurs internacional de fotografia Life Framer en la categoria d'Urban Stories.

Evaluada pel reporter gràfic Ron Haviv, aquesta categoria reuneix vint històries urbanes de vint talentosos fotògrafs emergents. Explorant una àmplia varietat de temes a través de diversos enfocaments, i en ubicacions de tot el món, junts representen un cos de creativitat artística i excel·lència tècnica.

En referència al projecte guanyador, Ron Haviv explica: "Aquesta imatge crea un estat d'ànim a través del seu gran ús del color i de la seva ubicació, portant l'espectador a la vora de l'aigua, i en fer-ho ens fa preguntar-nos sobre les vides passades i futures en la seva observació del món. "

L'organització de Life Framer afegeix: "Confiada en la seva estructura, Miao captura una escena prenyada d'anticipació. Aquests dos personatges semblen navegar vacil·lants per un estrany regne urbà, més enllà de que els seus límits ens preguntem què podria existir. D'una manera estranya actua com una al·legoria dels nostres temps. "

El treball de Miao Ting es podrà veure aquesta tardor, al costat de les altres fotos seleccionades, en dues exposicions a Londres (24-28 de setembre) i Milà (17 octubre - 5 novembre).

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies