Notícies

L’empresa PLAY comercialitzarà el projecte de dos alumnes del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial

Data:

El projecte GOWALK dels alumnes d’ELISAVA Queralt Ramon i Alejandro Rosa a estat adquirit per l’empresa PLAY per a produir-lo i treure’l al mercat. El projecte ha estat el resultat de la col.laboració entre l’empresa PLAY (Casualplay/Playxtrem) i ELISAVA en el marc de l’assignatura ‘Projecte de Simulació de Producte’ del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial de l’Escola.

Des de l’àrea de simulació d’ELISAVA apostem per a usar la simulació com a força motriu per a generar nous dissenys. En l’assignatura de Projecte de Simulació de Producte s’ensenya als estudiants a fer el procés de desenvolupament de producte utilitzant totes les tecnologies de simulació virtual. El resultat és un producte optimitzat i industrialitzable.

Pioners i líders en seguretat infantil

El grup PLAY és una empresa pionera i líder en seguretat infantil amb més de 50 anys d’experiència en oferir solucions per a la mobilitat infantil per automòbils i productes de passeig. Actualment també ofereixen solucions per la llar sota la marca de Playmarket.

Amb la intenció de cercar noves línes de negoci, Playmarket va proposar un briefing focalitzat en el context del transport de la compra, on es pretenia cercar solucions d’un nou producte per a la tercera edat amb unes necessitats específiques de mobilitat que van ser plantejades per l’empresa. Aquest projecte es va desenvolupar el curs passat dins l’assignatura ‘Projecte de Simulació de Producte’ i sota la tutorització de Francesc Mestres.

8 projectes de gran qualitat

Els resultats es van materialitzar en 8 projectes de gran qualitat que van entusiasmar al tribunal format per professionals de l'empresa, responsables de la direcció, I+D i màrqueting i professors d'ELISAVA. Dels 8 projectes presentats, l’empresa PLAY ha decidit adquirir el projecte GOWALK per la seva optimització en el disseny plantejat per l'empresa, ajustat a la línia i marca en que està treballant Playmarket.

Alhora, per entendre molt bé la problemàtica a resoldre i saber aprofitar els coneixements d’enginyeria en el desenvolupament del producte. Un producte resolt amb una precisió tècnica viable per a fabricació. Enhorabona als alumnes Queralt Ramon i Alejandro Rosa, i al seu tutor Francesc Mestres per aquest èxit. Properament veurem GOWALK al mercat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies