Notícies

L'alumni Guillermo Fernández participarà a la propera exposició de KBr Flama a la Fundació Mapfre

Data:
KBR
KBR
KBR
KBR
KBR


Guillermo Fernández, Elisava Alumni del Màster en Disseny de Fotografia, ha estat seleccionat per participar a la nova edició de l'exposició KBr Flama de la Fundació Mapfre a Barcelona.

El seu projecte Los Santos innocentes explora Granada, la ciutat de l'Alhambra, una de les més visitades d'Europa i també una de les més assotades pels efectes de la crisi econòmica; una crisi que va afefctar tota una generació de joves que passaran a la història com “la generació perduda”, obligats a buscar-se la vida a esquena del sistema.

El projecte es vehicula a partir d´una successió d´imatges actuals combinades amb antics textos extrets de la novel·la Els sants innocents de Miguel Delibes, que explica el pas de la nit al dia en una de les zones rurals properes a Granada.

L'anterior edició de KBr Flama, celebrada al Centre de Fotografia KBr de la Fundació Mapfre a Barcelona fins a mitjans d'aquest mes de gener, ha inclòs també l'obra d'una exalumne del Màster en Fotografia i Disseny d'Elisava, la fotògrafa Gunnlöð Jóna Rúnarsdóttir. La iniciativa de KBr Flama té com a objectiu donar suport a la creació emergent i les noves generacions de fotògrafs que inicien la seva trajectòria professional després d'haver-se format a escoles de fotografia de Barcelona.