Notícies

L'alumna d'ELISAVA Marta Law guanya el concurs d'Imagine Silicon Valley 2015

Data:


Marta Law, alumna de segon curs del Grau en Disseny d’ELISAVA, ha guanyat el concurs d’Imagine Silicon Valley 2015 i s’ha convertit en la #Dreamer12 d’aquest esdeveniment.

El premi consisteix a viure un mes a l’Imagine Creativity Center de Silicon Valley, a Califòrnia, on tindrà l’oportunitat de visitar les companyies i universitats més innovadores del món (Google, Cisco, Stanford, etc.), i rebre formació d’experts internacionals en innovació i creativitat.

“La meva primera reacció en rebre la notícia va ser d’una gran emoció, no me’n vaig fer la idea fins passats uns dies”, explica la Marta. “Tinc davant una gran oportunitat per aprendre i créixer molt com a persona i professionalment. Imagine és un centre que pretén canviar el món i la vida de les persones que hi participen, i puc dir que encara no ha començat l’aventura i la meva vida ja ha fet un gran gir”.

Segons els organitzadors de l’acte, la Marta ha demostrat una forta actitud somiadora –un dels principals requisits- al llarg de la competició. El concurs ha consistit a enviar un vídeo de presentació (podeu veure’l a continuació), i els deu finalistes han competit durant una setmana. Més informació sobre els finalistes

Reserveu les vostres entrades gratuïtes per a la Jornada Oficial de Presentació d’Imagine Silicon Valley 2015 que tindrà lloc aquest divendres 12 de juny a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.