Notícies

La UVic-UCC, quarta millor universitat catalana i sisena estatal segons THE World University Ranking 2022

Data:


Comencem el nou curs acadèmic amb una molt bona notícia: la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) ha entrat a formar part, per primera vegada, del THE World University Ranking (WUR) de Times Higher Education, que acaba de fer pública l’edició de 2022.

La UVic-UCC hi ha irromput situant-se en la posició 401-500 d’un total de 1.662 institucions públiques i privades de 99 països diferents. A més, la UVic-UCC ocupa la sisena posició al conjunt de l’Estat espanyol, amb 52 universitats representades, i la quarta a nivell català.

La millor puntuació en recerca

El rànquing THE WUR és un dels més prestigiosos a escala mundial, i es basa en l’anàlisi de 13 indicadors a través de les àrees de docència, recerca, transferència de coneixement i internacionalització. D’entre aquestes àrees, la UVic-UCC obté un posicionament especialment bo en l’àmbit de la recerca i, més en concret, en el de citacions en revistes indexades, en el qual se situa a la posició 146 de la classificació.

Aquesta és una molt bona notícia per a la UVic-UCC, que millora així el seu posicionament internacional obrint noves portes de futur, i també per a Elisava, en tant que Facultat de Disseny i Enginyeria de la institució. Un reconeixement especialment rellevant tenint en compte la joventut de la UVic-UCC, que enguany celebra el seu 25è aniversari, i que ens alinea, encara més, en la nostra aposta ferma i conjunta per la recerca, un factor essencial per assolir l’excel·lència en docència.

El passat mes d’abril, la UVic-UCC ja va estar inclosa per primer cop a l’Impact Ranking 2021, promogut també per Times Higher Education i que avalua les universitats pel que fa a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies