Notícies

La plataforma tecnològica ProtoPixel, nou lighting partner d'Elisava

Data:


Elisava ha tancat un acord amb la plataforma de tecnologia creativa ProtoPixel, nou lighting partner oficial de l'Escola. Una de les primeres accions dutes a terme després de l'acord ha estat el desenvolupament del projecte Public Protest Poster, sorgit de l'última Marató Creativa, una plataforma física i digital interactiva creada pels i les alumnes del Grau en Disseny i del Grau en Engnyeria de Disseny Industrial de l'Escola i basada en el concepte del projecte col·lectiu Public Protest Poster per a la lliure expressió de la ciutadania.

Nous continguts interactius i més visuals

El paper de Protopixel en aquesta nova fase de Public Protest Billboard ha passat per l'actualització del sistema de control lumínic de la pantalla i en un workshop perquè els i les estudiants de l'assignatura 'Teories Crítiques' del Grau en Disseny (Menció en Experiències interactives) es familiaritzessin amb el programari ProtoPixel Create i creessin nous continguts interactius i més visuals per a la seva projecció en el panell de llums led del projecte.

En el marc de el mateix acord, ProtoPixel ofereix descàrregues gratuïtes del seu programari Create vàlides per a 1 mes a tots els i les estudiants d'Elisava, alhora que donarà suport als diferents programes educatius en qualsevol necessitat relativa al control i disseny lumínic, des de la creació d'un producte a una instal·lació o experiència interactiva. Així mateix, l'empresa oferirà residències creatives per a estudiants a les seves oficines de Barcelona i un programa de pràctiques en col·laboració amb l'empresa d'il·luminació Simon Lighting.