Notícies

La instal·lació 'Alice' d'alumnes d'Elisava destaca en Llum BCN 2019

Data:
Llum BCN 2019
Llum BCN 2019
Llum BCN 2019
Llum BCN 2019

El projecte 'Alice', realitzat per alumnes d'Elisava, ha acaparat totes les mirades de l'última edició de Llum BCN, festival urbà localitzat al barri barceloní del Poblenou, on la llum es converteix en l'element central capaç de mostrar-nos una ciutat nova.

Després de guanyar la passada edició amb el projecte 'Llacuna', els nostres alumnes de Màster i de Grau han dissenyat i produït una instal·lació artística que interpel·la el vianant que, des de terra, es veu sobrepassat per les dimensions dels edificis circumdants, i que se sent perdut i desorientat en el laberint arquitectònic dels grans nuclis urbans. 'Alice' denuncia, també, el ritme de vida precipitat de les grans ciutats, on sembla que no hi ha temps per aturar-se, i actua com a via d'escapament d'una realitat opressora que llença els ciutadans cap a una dimensió nova, desconeguda i misteriosa, plena de possibilitats i de llibertat, on el temps no importa i les rutines no existeixen.

'Alice' ja ha rebut la petició del Festival Lluèrnia d'Olot (Girona), una altra de les grans cites catalanes amb el disseny d'instal·lacions lumíniques i artístiques, perquè formi part de la seva pròxima edició, que tindrà lloc el mes de novembre.

Crèdits

Estudiants: Elise Chukri, Miquel Estany, Marta Esteban, Anna Gayete, Tatiana Glock, Laia Gonzalez, Laura Gusart, Mariana Magalhaes, Aida Pastor, Amalia Puga, Elisabeth Pujol, Albert Sanz, Valentí Soler, Marta Velasco

Tutors: Maria de la Càmara, Toni Montes, Roger Paez, Gabriel Paré

Muntatge: Kike Alvarez (LAVIUDA) 

Patrocinadors: Lledó (il·luminació) i Ariño-Duglass (vidres)