Notícies

Javier Peña repassa a The K Magazine les claus d’una col·laboració activa entre universitat i empresa

Data:


L’últim número de la revista The K Magazine, centrada en el sector del retail design, està dedicat a la col·laboració i explora les marques, eines i consells necessaris per assolir col·laboracions efectives i eficients.

La revista inclou una extensa entrevista amb Javier Peña, director general i científic d’Elisava, que aprofundeix en la idea que una col·laboració activa és clau tant pel món acadèmic com pel sector empresarial. En altres paraules: la necessitat de relacionar-se amb altres organismes, intercanviar i completar coneixements és bàsica per a incrementar la competitivitat de tota organització.

En aquest sentit, apunta Javier Peña, la col·laboració entre Universitat i Empresa representa un dels eixos de col·laboració del nou model productiu i una de les claus de l’èxit del model educatiu d’Elisava.
 

Disseny, canvi climàtic i economia circular

Entre d’altres afirmacions destacades, Javier Peña explica que “un dels principis d’Elisava implica pensar i crear en llibertat” i que les claus per a una col·laboració exitosa són compartir coneixement, crear valor i tenir alguna cosa rellevant a dir”. En aquest sentit, apunta, “la generació de noves idees i la creació de coneixement no poden ser dutes a terme per una persona o organització en solitari”. En clau de futur, Javier Peña assenyala que “el disseny ha de començar a tenir en compte conceptes i situacions globals com el canvi climàtic o l’economia circular”.

Pots llegir l’entrevista completa en el número 8 de The K Magazine. 
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies