Notícies

Javier Peña reflexiona sobre innovació i empresa a La Vanguardia

Data:
La Vanguardia ha publicat recentment una entrevista amb el Dr. Javier Peña, director general d'ELISAVA, en la qual s'aborden les relacions de l'Escola amb el món empresarial, les noves demandes del sector professional i l'exclusiu nou Master in Creative Process d'ELISAVA.

"El moviment de les noves startups ha convertit la velocitat en una de les claus de l'èxit d'un projecte, i la creativitat en un element bàsic", afirma Penya en l'entrevista, en la qual assenyala que al nostre país encara no s'ha "aconseguit una integració de la creativitat a l'empresa".

Master in Creative Process

En aquest context, el Master in Creative Process d'ELISAVA, destinat a directius i propietaris d'empreses amb ambició innovadora, arriba per donar resposta als reptes més ambiciosos que afrontaran el sector empresarial en els propers anys. Per assolir amb èxit aquest objectiu, el programa compta amb tallers experimentals i continguts innovadors com intel·ligència artificial o nous materials, i amb un professorat de luxe que inclou el xef Ferran Adrià, l'antropòleg Eudald Carbonell, el dissenyador Ezio Manzini i l'exdirector de la Tate Modern Vicent Todolí.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies