Notícies

Javier Peña i Pilar Mellado escriuen sobre el grafè i el Premi Nacional de Disseny Mario Ruiz a la revista Experimenta

Data:
La revista Experimenta, publicació trimestral sobre Disseny, Comunicació i Tecnologia, publica en el seu número 74, editat el passat mes de juny, dos articles signats pel Dr. Javier Peña, director general d'ELISAVA, i la Dra. Pilar Mellado, professora del grau en Enginyeria de Disseny Industrial de la nostra Escola.

Implementació actual i futura del grafè

En el primer dels articles, Javier Peña repassa l'origen, l'evolució i el coneixement creixent de les propietats i possibilitats del grafè, així com la seva implementació actual i futura per sectors, de l'energètic al de l'electrònica o la salut. En l'article, Javier Peña explica com ELISAVA situa el grafè, "un catalitzador d'innovació", com a punt de partida del procés de disseny i com a inspiració per a la creació d'escenaris de futur. També hi analitza el treball de l'Escola al voltant del grafè, ja sigui a través dels Graphene Days (el 2 d'octubre se celebra a Barcelona la seva 5a edició) com de la seva implementació en productes industrials o la investigació del seu impacte en la societat.

Entrevista amb Mario Ruiz

En el segon article publicat a Experimenta, Pilar Mellado entrevista a Mario Ruiz, dissenyador industrial format a ELISAVA i Premi Nacional de Disseny el 2016. En l'article, Ruiz reflexiona, entre altres temes, sobre l'evolució del disseny industrial al nostre país, el disseny sostenible o la seva metodologia de treball. "Em sento còmode en projectes incòmodes, ja que suposen un repte i el resultat acostuma a ser més innovador", afirma.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies