Notícies

Helena Sbeghen, alumna del Màster en Il·lustració i Còmic, autora del mural del nou imagin Café

Data:

imagin Café és el nou espai cultural del centre de Barcelona: 1.200 metres quadrats i tres plantes al servei de la tecnologia, la creativitat i la música.

Situat al carrer Pelai de la ciutat, l'edifici posseeix una zona de coworking a la planta superior, un espai central per a concerts, xerrades i tallers a la planta principal (amb cafeteria i restauració) i una sala d'exposicions, projeccions i gaming. Un emplaçament ideal per acollir el mural de l'alumna del Màster en Il·lustració i Còmic d'ELISAVA Helena Sbeghen, que ha protagonitzat un live painting en una de les parets. Mira el procés d'elaboració del mural en el següent vídeo.


A més d'aquesta activitat, en el seu primer mes de vida imagin Café ja ha acollit diversos concerts, així com conferències dels Elisava Alumni Domestic Data Streamers, projeccions i tallers. Un ritme que s'incrementarà mitjançant una programació regular activitats vinculades a la cultura i la creativitat.

[[{"fid":"13514","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"imagine Café | Máster en Ilustración y Cómic de ELISAVA ","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"imagine Café | Máster en Ilustración y Cómic de ELISAVA ","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"imagine Café | Máster en Ilustración y Cómic de ELISAVA ","height":610,"width":915,"class":"media-element file-default","data-delta":"3"}}]]

[[{"fid":"13515","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"imagine Café | Máster en Ilustración y Cómic de ELISAVA ","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"4":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"imagine Café | Máster en Ilustración y Cómic de ELISAVA ","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"imagine Café | Máster en Ilustración y Cómic de ELISAVA ","height":610,"width":915,"class":"media-element file-default","data-delta":"4"}}]]

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies