Notícies

Guanyadors/es de les Beques d'Elisava pels programes de Màster 2022-2023

Data:


Anunciem els guanyadors i les guanyadores de les Beques Elisava per als programes de Màster del curs 2022-23. Unes beques que volen reconèixer, premiar i difondre el talent i l'excel·lència dels nostres futurs i futures alumnes de Màster.

El jurat, format per directors dels programes de Màster i els equips dels mitjans de comunicació GràfficaExperimentaNeo2 i Diariodesign, ha tingut en compte criteris com el perfil i background dels i les participants, el seu portfoli i els seus treballs realitzats, així com els seus projectes de futur, i les ganes d'aprendre i continuar formant-se.

El total de participants en la convocatòria d'aquest curs ha estat de prop de 600 (Diariodesign 153, Graffica 148, Experimenta 51, Neo2 110, Fahrenheit 110). Els/les guanyadors/es són:
 

Beca Graffica: Belen Díaz

Belén, dissenyadora gràfica i il·lustradora nascuda a Perú, s'ha especialitzat en branding i disseny de packaging gastronòmic. Ha demostrat un gran sentit de la originalitat amb la seva proposta i ha estat premiada per l'excel·lència dels seus projectes, tant pel que fa a la conceptualització com a l'execució.

Belen Díaz cursarà de forma gratuïta el Màster en Disseny de Packaging.
 

Beca Diariodesign: Natalia Llovet

Natalia ha participat en nombrosos projectes teatrals com a escenògrafa, treballs pels quals ha estat multipremiada i aclamada a les grans sales de teatre de Catalunya.

Natalia Llovet cursarà de forma gratuïta el Màster en Disseny Escenogràfic per a Teatre, Cinema i TV.
 

Beca Experimenta: Luis Gabriel Forero

Luis és un dissenyador nascut a Bogotà que compta amb un portfolio impressionant, amb projectes molt diferents entre sí i amb temàtiques diverses (social, gastronomia, mobiliari…).

Luis Gabriel Foreno cursarà de forma gratuïta el Màster en Disseny i Desenvolupament de Producte.
 

Beca Neo2: Paula Urruticoechea

Graduada en Disseny de Producte, la Paula compta amb un perfil acadèmic molt complet (IESE, RISD…) i amb una llarga experiència com a Project Manager a Swarovski.

Paula Urruticoechea cursarà de forma gratuïta el Màster en Gestió Avançada del Disseny. Estratègia i Emprenedoria.
 

Beca Fahrenheit: Geri Salting

Amb una proposta audiovisual refrescant i molt ben articulada, Geri, nascuda a les Filipines, demostra el domini de diferents llenguatges expressius, alhora que una gran inquietud per continuar aprenent i explorant noves virtuts creatives.

Geri Salting cursarà de forma gratuïta el Master in Art Direction and New Narratives.