Notícies

Guanyadors/es de les Beques d’Elisava pels programes de Màster 2020-2021

Data:


Ja tenim guanyadors/es de les Beques Elisava per als programes de Màster del curs 2020-21. Unes beques que volen reconèixer, premiar i difondre el talent i l'excel·lència dels/de les nostres futurs/es alumnes de Màster i Postgrau.

El jurat, format per directors dels programes de Màster i els equips de Gràffica, Neo2 i Experimenta, ha tingut en compte criteris com el perfil i el background dels participants, el seu portfoli i els seus treballs realitzats, així com els seus projectes de futur i les ganes d'aprendre i de seguir formant-se.

El total de participants en la convocatòria ha estat de prop de 800 aspirants (Gràffica: 310; Neo2: 172; Experimenta: 155; Fahrenheit: 142).

Els/les guanyadors/es són:


Beca Gràffica: Pedro Destefani

Beca Gràffica Elisava
Beca Gràffica Elisava
Beca Gràffica Elisava
Beca Gràffica Elisava

Pedro Destefani és un dissenyador gràfic brasiler especialitzat en branding, disseny editorial i tipografia. Va estudiar el Bachelor in Social Communications with emphasis in Advertising al Centre Universitário Belas Arts de Són Paulo (FEBASP). Els seus treballs han estat publicats en mitjans com It 's Nice That, Graphic Index o Certain Magazine, entre d'altres.

Pere Destefani cursarà de forma gratuïta el Màster en Disseny Gràfic.


Beca Experimenta: Ona Joan i Orozco

'Còdol', d'Ona Joan i Orozco

Ona Joan i Orozco és una dissenyadora interdisciplinària amb seu a Barcelona. Actualment interessada en experimentar a través dels límits dels materials i les artesanies post-digitals. En el seu treball, afirma, s'esforça per crear condicions per a l'autonomia artística en el marc de paradigmes de reciclatge.

Ona Joan cursarà de forma gratuïta el Master in Design Through New Materials.
 

Beca Neo2: Nikoleta Stankovic

Projecte de Nikoleta Stankovic

Nikoleta Stankovic és una arquitecta de Belgrad que va estudiar el Bacherlor in Architecture al Moscow Architectural Institute i un MSc in Architecture, Urbanism and Building Sciences a la TU Delft. Ha treballat en estudis com SKNYPL, Maxwan, Decora o Mei Architects and Planners, entre d'altres.

Nikoleta Stankovic cursarà de forma gratuïta el Màster en Disseny de l'Espai Comercial: Retail Design.

 

Beca Fahrenheit: Diego Andrés López

Projecte de Diego Andrés López

Diego Andrés López afirma tenir una "actitud inconformista", el que l'ha dut a endinsar-se en molts camps a nivell acadèmic, així com a explorar el món digital o la indústria de la moda i la fotografia. Defineix el seu treball com a “eclèctic i sense un estil determinat" perquè creu fidelment "en l'adaptabilitat professional davant de cada projecte". Afirma que "està bé que els treballs tinguin el teu segell professional, però que aquest romangui a l'ombra."

Diego Andrés López cursarà de forma gratuïta el Màster en Disseny i Direcció d'Art.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies