Notícies

Guanyadors/es de les Beques d'Elisava per als programes de Màster 2021-2022

Data:

Anunciem els guanyadors i les guanyadores de les Beques Elisava per als programes de Màster del curs 2021-22. Unes beques que volen reconèixer, premiar i difondre el talent i l'excel·lència dels/de les nostres futurs/es alumnes de Màster.

El jurat, format per directors dels programes de Màster i els equips dels mitjans de comunicació Gràffica, Experimenta, Neo2 i Diariodesign ha tingut en compte criteris com el perfil i background dels participants, el seu portfoli i els seus treballs realitzats, així com els seus projectes de futur, i les ganes d'aprendre i de seguir formant-se.

El total de participants en la convocatòria d'aquest curs ha estat de prop de 800 aspirants (Gràffica: 178; Experimenta: 79; Neo2: 192; Diariodesign: 159; Fahrenheit: 153).

Els/les guanyadors/es són:

 

Beca Gràffica: Amandine Forest

Amandine Elisava
Amandine Elisava
Amandine Elisava

Amadine, dissenyadora gràfica freelance, s'ha graduat en Graphic Design a Gobelins (Paris), i està actualment acabant el Bachelor in Graphic Communication Design a Central Saint Martins - UAL (Londres).

Amandine Forest cursarà de forma gratuïta el Master’s Degree in Editorial Design.


Beca Experimenta: David Ramírez

Graduat en Enginyeria Mecànica per la Universitat San Francisco de Quito (Equador), David està aprenent disseny i arquitectura de manera autodidacta i realitza els seus projectes en qüestions centrades en la sostenibilitat i el benestar de les persones i de l'entorn.

David cursarà de forma gratuïta el Màster en Enginyeria de Disseny Industrial.

 

Beca Neo2: David Cabra

David Elisava
David Elisava

És dissenyador de moda especialitzat en noves materialitats. En els últims anys ha desenvolupat un concepte denominat "Trashmaterial", centrat en la creació de bio-plàstics i l'upcycling de materials no convencionals per generar noves idees en el disseny tèxtil i la moda. A més ha cursat el Master of Arts in Fashion Design Technology al London College of Fashion - UAL (Londres).

David Cabra cursarà de forma gratuïta el Master’s Degree in Design through New Materials.

 

Beca Diariodesign: Qhosha Vad

Qhosha ha cursat el Bachelor in Architectural Technology & Construction Management a la Københavns Erhvervsakademi (Dinamarca) i el curs Architecture and Urban Design a l'Scandinavian Design College (DSDH).

Qhosha Vad cursarà de forma gratuïta el Master’s Degree in Ephemeral Architecture and Temporary Spaces.

 

Beca Fahrenheit: David Carrasco

David Elisava
David Elisava

David ha aportat una proposta que busca l'excel·lència formal sense perdre de vista el propòsit narratiu i, reflectint alhora, una gran sensibilitat en l'exploració i la proposició de diàlegs generatius entre la imatge, el so i el moviment.

David Carrasco cursarà de forma gratuïta el Màster en Disseny i Creativitat Audiovisual.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies