Notícies

Guanyadors Premis ei! ELISAVA 2018

Data:


Els Premis ei!, creats per estimular la creativitat dels alumnes de Grau d’ELISAVA i difondre el seu talent i la seva competitivitat en el conjunt de la societat, acaben de celebrar la seva setena edició. D’entre tots els Treballs de Fi de Grau presentats pels alumnes de la promoció 2017-2018, el Jurat ha atorgat els premis, dividits per categories, als següents projectes:

Disseny d'Espai
Le damos vuelta
, de Marta Borreguero Alfaro


Per donar una solució viable, sostenible i humanitaria a una necessitat real, impactant de manera molt positiva en el territori. La proposta, més enllà de resoldre un problema d’espai, presenta la creació d’una estructura versátil i híbrida que permet generar diferents ambients per a diferents usos. Amb això, s’obre un ventall de possibilitats per a la implementació de solucions similars en d’altres zones per tal de fomentar la cohesió social i reivindicar l’ús públic de l’espai comú.

Comunicació Gràfica
La normalidad virtual,
de Ester Arrebola Vega


Per la reflexió crítica sobre la nostra relació amb l’entorn digital i per l’excel·lent qualitat comunicativa de les peces presentades, especialment les audiovisuals. L’autora ha sabut trobar els llenguatges i formats ideals per expressar les seves reflexions de manera senzilla, clara i directe.

Disseny d’Interacció
Globulus,
de Jordi Farreras CasadoPer la rellevància social del projecte i la globalitat amb la que està enfocat. El projecte resol de manera eficaç una situació/problemàtica real i diaria de manera molt completa i rigurosa, aportant una solució novedosa i tangible que, a més a més, és viable i fàcil d’implementar. A més a més, el projecte respon a necessitats més enllà del briefing presentat, demostrant una gran capacitat d’anàlisi i innovació. També per l’esforç de l’alumne en fer una presentació sintètica, molt ben contextualitzada i propera.

Disseny de Producte

Asimetrías, de Laia Amigo AyatsPer la qualitat del procés de disseny més enllà del resultat final. L’autora ha fet un procés d’investigació molt exhausitu i ha utilitzat una gran varietat de formes, suports i llenguatges per documentar el seu procés. Es tracta d’una oda a l’artesania, exempte de prejudicis i centrada en la petjada de l’ésser humà en l’objecte final.

Desenvolupament de Producte
Overlap
, d’Oriol Germà LatorrePel caràcter innovador del projecte i la viabilitat del producte. L’autor ha creat un producte que canvia les regles del joc; un producte que innova de manera disruptiva en la seva categoria i que resol la necessitat real d’un col·lectiu a través d’un wearable. A més a més, el producte que presenta és funcional i viable a nivell de producció.


Programa d’Estudis Simultanis
O-Knit
, de Laura Freixas CondePer plantejar un nou paradigma en el sector industria tèxtil, des d’una perspectiva aplicable i pràctica, no especulativa. L’autora ha definit el procés de desenvolupament i fabricació del producte i totes les seves fases de manera rigurosa y ben documentada. A més a més, es tracta d’un projecte que pot tenir continuitat degut al gran potencial d’aplicació.

Premi ei! del Públic
Le damos vuelta
, de Marta Borreguero Alfaro

Primera posició en la votació pública a través de l’aplicació Easypromos, amb 822 vots.

El jurat de la 7ª edició dels Premis ei! d’ELISAVA ha estat format per:


Marc Panero
Director del Master en Disseny Gràfic i Editorial d’ELISAVA

Pep Salazar
Director del Festival OFFF Barcelona

Clara Batiste
Dissenyadora Industrial, Simon

Maria Rius
Arquitecta, NUA Arquitectures

Javier Peña
Director General d’ELISAVA

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies