Notícies

Guanyadors dels Premis ELISAVA Professional Edition 2018

Data:

Ja tenim els guanyadors de la 5ª edició dels Premis ELISAVA Professional Edition, atorgats per l'Escola amb l'objectiu de premiar l'excel·lència, la creativitat i el rigor dels millors projectes dels alumnes de Màster i Postgrau d'ELISAVA.

D'un total de 54 projectes, nominats pels directors dels programes, el jurat ha atorgat per unanimitat la concessió dels 4 guardons: 1 Or i 3 Plates, entregats en el marc de la Festa de Graduació de Màsters i Postgraus del 26 de juliol de 2018.

Projectes guanyadors

Categoria Or

On Pointe. Developing a Parametric System For Pointe Shoe Customization
De Marilena Christodoulou
Estudi: Master’s Degree in Advanced Design and Digital Architecture. Mention in Research

Per la combinació de coneixements i la transversalitat de la proposta, que neix com un projecte d'arquitectura digital i termina amb el desenvolupament d'un producte que transita altres àrees. La idea porta molt valor i novetat a un mercat poc dinàmic i innovador. L'autora parteix d'un producte consagrat, donant-li una nova dimensió i enfocament més esportiu i qualitatiu. Tot això, combinat amb un procés de documentació i anàlisi molt complet i rigurós.

Categoria Plata

REC 0.15 Pop Up Store
De Mariam Alali, Alba Juliá, Yuliana León, Daniela Meade, Luciana Pimentel, Claudia Ribot Santiago Ríos, Pablo Viaplana, Andoni Zamora
Estudis: Màster en Arquitectura Efímera i Disseny d'Espais Temporals

Per la capacitat de crear una solució efectiva i real per resoldre una qüestió tècnica amb pocs recursos. Per fer-ho, li dona una nova utilitat a un producte ja existent propi d'aquest tipus d'esdeveniments, creant un espai polivalent i original. En definitiva, per l'enginy, la contundència i la qualitat del resultat, a més de la viabilitat de la seva implementació.


To Live And Die in Venice
D'Anna Kabanina i Idil Gücüyener
Estudis: Postgraduate Diploma in Graphic Design and Publishing Projects (Master in Editorial Design)

Pel risc que comporta el disseny editorial proposat. Un projecte en el que el disseny respon a un concepte molt concret que es manifesta de manera transversal en cada pàgina de la peça. El resultat és la mescla dels dos llenguatges antagònics a primera vista (literatura clàssica i hip-hop) que les autores aconsegueixen fusionar de manera genuïna, aconseguint una peça austera però contundent.

Bedu
De Farah Foudeh
Estudis: Master’s Degree in Photography & Design


Per la força del missatge que transmet l'autora a través de les seves fotografies i la carga emotiva i reflexiva implícita en elles. Es tracta d'un projecte que dóna visibilitat a una problemàtica actual i humanitària que reflexa la soledat i la pèrdua d'identitat de col·lectius d'un món on el turisme massiu està cada vegada més estès.

Categoria del Públic

Vivarium. Cultivo de ideas
D'Anna Gil, Barbara Paixao, Graziella Garcia, Renata Mallard
Estudis: Postgrau en Disseny de l'Espai de Treball

Vot públic a través de la plataforma Easypromos.
Vots obtinguts: 1.427

El Jurat de la 5ª edició dels Premis ELISAVA Professional Edition està format per:
Verónica Fuerte (Founder & Creative Director, Hey Studio)
Gerard San Martí (Founder & Creative Director, La Granja Design)
Olívia Ricard (Directora Creativa, Slowkind. Vocal de la junta del FAD)
Cristóbal Páez (Redactor Cap, Experimenta Magazine)
Javier Peña (Director General d'ELISAVA)

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies