Notícies

Guanyadors dels Premis Elisava Masters Awards 2022

Data:


La 9ª edició dels Elisava Masters Awards ha reconegut l'excel·lència i la creativitat dels millors projectes d'estudiants dels programes de Màsters i Postgraus del curs 2021-22.

En total, han participat en aquesta edició 39 treballs finals seleccionats pels directors i directores de Màsters i Postgraus, dels quals el Jurat d'aquesta edició, reunit el passat 19 de juliol, ha triat 5 guanyadors.

El Jurat de la 9ª edició dels Elisava Masters Awards ha estat format per:

I com cada any, s'ha concedit també el Premi del Públic, fruit d'una votació pública online. Els guanyadors s'han donat a conèixer en el marc de la Festa de Graduació de Màsters i Postgraus, celebrada el 21 de juliol al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona – CCIB. Són els següents:
 

Projectes guanyadors

Elisava Masters Awards — Categoria Disseny Gràfic
 

Embody, de Luís Alejandro Vázquez i Laura Beneyto
Màster en Disseny Editorial
 


Valoració del jurat: Pel seu gran treball d'edició i per saber ordenar tot el contingut i donar-li ritme. El projecte utilitza una tipografia potent i constitueix un treball gràficament impecable.

 

Elisava Masters Awards — Categoria Comunicació
 

Soberano y Talento Soberano, de Judith Beltran, Àgueda Colom, Carolina Lleida, Rubén Méndez, Marta Barbosa.
Màster en Disseny i Direcció d'Art – Postgrau en Disseny i Estratègies de Comunicació
 


Valoració del jurat: Pel seu gran treball d'edició i per saber ordenar tot el contingut i donar-li ritme. El projecte utilitza una tipografia potent i constitueix un treball gràficament impecable.Pel seu concepte creatiu potent i pel seu vídeo de presentació summament intel·ligent. El projecte ha aconseguit donar-li totalment la volta a una marca aliena i compta amb una execució molt encertada.

 

Elisava Masters Awards — Categoria Disseny d'Espais
 

Breezework, d'Olga Serrano, Naina Krishan, Sulaima Malek, Frances David
Master’s Degree in Interior DesignPostgraduate Diploma in Interior Design. Work Spaces
 


Valoració del jurat: Pel seu gran treball d'edició i per saber ordenar tot el contingut i donar-li ritme. El projecte utilitza una tipografia potent i constitueix un treball gràficament impecable.Per ser un projecte molt estudiat i amb una bona distribució de l'espai que denota un bon treball d'anàlisi de diferents elements com la circulació de l'aire o el comportament de les brises.

 

Elisava Masters Awards — Categoria Disseny de Productes i Serveis:
 

From the Ashes, de Benedikt Peirotén
Master’s Degree in Design through New Materials
 


Valoració del jurat: Pel seu gran treball d'edició i per saber ordenar tot el contingut i donar-li ritme. El projecte utilitza una tipografia potent i constitueix un treball gràficament impecable.Per ser un projecte que incideix en la importància de la sostenibilitat i que destil·la un procés impecable, així com una utilització dels materials perfecta. La peça audiovisual que l'acompanya compta amb una realització excel·lent i posseeix imatges molt potents.

 

Elisava Masters Awards — Menció Especial del Jurat
 

After Market, de Paula García i Alberto Gómez
Màster en Disseny Visual
 


Valoració del jurat: Pel seu gran treball d'edició i per saber ordenar tot el contingut i donar-li ritme. El projecte utilitza una tipografia potent i constitueix un treball gràficament impecable.Per proposar una solució a una problemàtica real i per ser un projecte holístic, molt treballat i complet, amb aplicacions de diferents suports, una molt bona comunicació i un disseny gràfic intel·ligent.

 

Elisava Masters Awards — Premi del Públic
 

YouCup, d'Helena Codonyers, Anna Matas, Marina Font, Clara Granada, Rosa Murillo
Postgrau en Desenvolupament de Producte
 


El projecte proposa el primer servei de customització completa de la copa menstrual per adaptar-se a tots els cossos i oferir una millor experiència producte-usuari. YouCup ha obtingut un total de 216 vots a través d'una votació pública mitjançant la plataforma online Easypromos.