Notícies

Guanyador de la Beca Fahrenheit. Burn your Portfolio 2018.

Data:

Des d'ELISAVA i la direcció del Màster en Disseny i Direcció d'Art, el Màster en Disseny Publicitari i Comunicació i el Màster en Disseny i Creativitat Audiovisual, representades per Jordi Cano, volem agrair a tots els participants les propostes presentades a la 6ª edició de la BECA FAHRENHEIT 2018. Una vegada més, s'han superat les xifres de propostes rebudes respecte l'any passat, provinents de més de 15 països; fet que reafirma que estimular el talent i la creativitat és la millor manera per a formar professionals de la comunicació.

Després d'avaluar totes les propostes, la majoria amb un gran nivell conceptual i d'execució formal, el jurat de la beca, format per Santiago Albert (Director de Màsters i Postgraus d'ELISAVA), Marc Aliart (co-director del Màster en Creativitat Audiovisual) i Rubén Anadón (Director creatiu de l'estudi RASH) - han seleccionat a Lucas Drobnitzky (Alemanya), com a guanyador de la 6ª edició de la BECA FAHRENHEIT.

Drobnitzky obté el premi amb una peça on el concepte proposat, Keep It Aflame, aconsegueix no només respondre al briefing de sortida, Burn your Portfolio, si no també desenvolupar-lo i potenciar-lo mitjançant una estètica audiovisual protagonitzada pel ritme i la mescla de llenguatges, on, conceptualment, ens repta amb una promesa de futur.

Per últim, el jurat també vol destacar propostes finalistes com les de Clara Soler Chopo (Espanya), Ana Carolina de la Vega Susaeta (Uruguay) i Maria Sol Cifuentes (Argentina).

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies