Notícies

Fins sempre, Jordi Cano

Data:


Lamentem comunicar-vos la sentida pèrdua del nostre estimat amic i company Jordi Cano a causa del Covid-19.

Jordi Cano ha estat durant anys el director del Màster en Disseny i Direcció d'Art i del Màster en Disseny Publicitari i Comunicació, i, més recentment, del Màster en Disseny i Creativitat Audiovisual (tots ells sota el paraigües de COM Elisava). Ha dirigit UMedia, Unitat de Recursos Multidisciplinaris per a la Universitat de Vic (UCC) i ha estat professor del Grau en Publicitat i Relacions Públiques a la Facultat de Ciències Socials i Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). També ha estat el cofundador i director de l'estudi de disseny i comunicació Eumo DC.

En Jordi sempre ha estat implicat en la generació de nous llenguatges i suports per a la docència i, en aquest sentit, ha treballat durant anys en el desenvolupament de mètodes docents per a la generació d'idees, impartint tallers i creant eines com el mètode DDDD (Descobrir, Definir, Desenvolupar, Dirigir) per a la direcció d'art; el mètode BEEF per a la generació de projectes disruptius en Publicitat; i el procés HOURGLASS per al desenvolupament de projectes d'estratègies de comunicació.

Elisava vol recordar la figura d'en Jordi Cano, tant en l'àmbit professional com en el personal, i s'uneix al dol de la seva família, amics i alumnes que han tingut el privilegi d'assistir a les seves classes o de realitzar algun dels seus programes.

Una forta abraçada i gràcies per tot, Jordi.


Javier Peña, Director General d'Elisava
Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies