Notícies

Estudiants d'Elisava participen en el projecte 'Dissenyem Comerç' per dinamitzar el comerç de proximitat de Barcelona

Data:


Aquesta passada setmana, alumnes del Grau en Disseny d'Elisava han col·laborat amb l'Eix Comercial de Sants-Les Corts per realitzar una acció itinerant pels carrers d'aquests barris i recollir opinions dels veïns i veïnes sobre el comerç de proximitat.

"I tu? Què valores del comerç de proximitat?" ha estat la pregunta principal d'aquesta primera experiència que servirà de grup focus del projecte Dissenyem Comerç, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, Barcelona Activa i Disseny Hub Barcelona. El seu objectiu: establir col·laboracions entre escoles de disseny i el teixit comercial per impulsar el comerç de la ciutat.

Part de la investigació realitzada per aquest primer equip s'ha visibilitzat en una acció itinerant realitzada el dimarts 29 de setembre, on l'equip d'estudiants d'Elisava ha conversat amb els veïns i veïnes sobre el comerç del barri. Les reflexions resultants s’han escrit sobre un tiquet de torn de grans dimensions.

Pluja d'idees amb els comerciants

Aquestes reflexions seran utilitzades per inspirar una pluja d'idees que es realitzarà conjuntament amb els comerciants de Sants-Les Corts. Posteriorment, els tiquets de torn seran retornats als comerços com a forma d'agraïment i per compartir i visibilitzar els valors del comerç de proximitat.

El programa Dissenyem Comerç reunirà estudiants de disseny, moda, arts visuals, arquitectura o audiovisual de les diferents escoles de disseny i indústries creatives de Barcelona, que treballaran conjuntament amb el teixit comercial de la ciutat per elaborar propostes de dinamització i potenciació del comerç de barri.

#DissenyemComerç

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies